the soup grew cool, what a nuisance

Hello hello dis is da captain speaking!! Dags för en uppdatering så ni (mamma! och mormor!) vet vad jag har för mig om dagarna. Har bland annat haft språklabb vilket ni kan se här! Igår hade vi diagnostiskt prov, gick nog sådär för mig med tonlösa/tonade s. Men var bara diagnostiskt ju, så det ska väl vara lugnt. Trist om läraren säger att jag måste hoppa av nu när jag snart är halvvägs genom programmet. 
Svenskatjejerna bjuder varandra på middag i höst!! Har ni hört något trevligare. Vi är indelade i olika länder och sist var det Mayas tur att laga en USA-inspirerad middag. Åt burgare tills vi storknade och fick milkshake till efterrätt. Mmmm. 
Förra helgen lekte jag Blondinbella minus eget hemmateam. Åt först lyxfrukost med Emmy innan jag tog tåget till Sthlm och mötte upp Nelly. Vi åt pasta och hade sedan bio-dejt. A star is born såg vi, vad annars. Vi blev så tagna av den, wow. Gaga är så jäkla bra, hon förtjänar all ros hon fått för denna film! Och Bradley Cooper är en pudding, inget nytt där. Hoppas ni alla lyssnar på Shallow och går och ser den. 
Haha, denna bild tog jag endast för att komma ihåg var jag hade ställt min cykel när jag parkerat den på stationen. Minns verkligen när jag under VFU:n förra hösten nästan fick nervsammanbrott av att gå runt och leta rätt på cykeln. Letade säkert en kvart ibland? Gör aldrig om det misstaget. 
Ehh, denna bild blev inte heller som tänkt då jag skulle ta en bild på några löv som flög och Emma duckade. INGA löv syns men Emma gör det, aja. 
Jag, Ellen och Sabi igår när vi uppdaterade de andra om hur klasshänget var. Har ju varit pinsamt dåliga på att lära känna de vi läser med, men nu har vi ändå lärt oss en del namn tror jag. A for effort:)
 
Jaha. Det var väl ungefär det jag hade att visa från de senaste veckorna? Livet rullar på, har varit lite less på sistone men nu börjar det kännas bättre. Jag menar, vad har jag att vara less på egentligen? Vi hörs om ett tag, när jag haft grammatiktenta och förhoppningsvis tagit mig igenom Jane Eyre. Vem vet vem jag är då? Kanske inte ens heter Sandra längre. 
 
Kram

Lamm och töntar

Hej!
 
Idag är det ingen annan än drottningens födelsedag, happy b-day mami<33 Önskar jag kunde fira med dig!! 
Livet rullar på. Det blev kallt över en natt och jag fick byta ut jeansjackan mot höstkappan. Tydligen var det perfekt väder för att släppa ut lammen vid slottet igen, tyckte lammägarna. Förra måndagen gav vi upp plugg rätt tidigt på eftermiddagen och hängde med dem en stund. Bää. 
Sedan slog sig engelskagänget ner för en fika i solen. Jaa vad trevligt. Alla åt citronbiskvi utom jag för jag tog dammsugare i vanlig ordning. 
Synd att jag inte bloggat på två veckor och endast har tre bilder att visa. I lördags serverade detta gäng lärargasquen! Folk kunde inte bete sig, dök upp tokfulla och tog för många fördrinkar. Hävdade att de inte fått någon snaps av mig och Ellen, ha! Töntar. Som tur var var i alla fall personalen on point vilket ni ju ser på denna bild. Efter serveringen sjöng vi Telefonen inte en, utan två gånger, på sexa och dansade till stängning på klubben. Mycket roligt!! Var således väldigt trött igår, men det var värt <33 
 
Vad gör jag när jag inte hänger med lamm och serverar på Norrlands då? Ja, det kan man verkligen fråga sig. Läser böcker, tränar på Friskis, köper inte en kaffenyckel och betalar därmed 5 kronor mer för kaffet i Matikum, äter satsumas, kanske dejtar någon gång, lär mig om modal auxiliaries och så vidare! 
 
Livet rullar på för er favoritbloggare, var inte oroliga trots att det ekar tyst.
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com