vad har livet att erbjuda tror ni? klicka för att visa

Hallihallå! 
Hur står det till i det tjusiga vädret? Jag blev lite illa till mods av Handmaids Tale-avsnittet jag precis såg (första säsongen alltså, Svt lägger upp nu så ska kolla i kapp) + har torra händer men orkar inte hämta handkräm. Annars är det bra. Hade en bra helg, gjorde bland annat det här:
Tog bussen med JP till Orminge för att hänga hos Nelly! Vi drack bubbel på ballen, lagade halloumisallad och pratade ikapp om alla föräldrar och syskon. Viktigt att veta hur det går för alla. Så mysigt att ses <3
På söndagen kom Fanny för vi skulle till Grönan!! Alltså, senast jag var där var nog 2015 när Sandra var och hälsade på i Stockholm (var det verkligen nästan tre år sedan??) och då åkte vi så många berg-och-dalbanor att jag nästan kräktes. Tror detta har satt någon slags skräck i mig, för nu klarar jag inte av läskiga karuseller längre. Som tur var tycker Fanny inte heller om det! Det är nog en fobi hon har kvar från när jag, mamma och Fanny skulle åka karusell på Liseberg och mamma inte kom med samma tur som oss och det var kaos. Fanny grät hela turen (vi var små, okej). Så istället var vi var inne i lustiga huset, skrattkammaren (där Fanny hade ett moment i spegeln som ni ser), åkte tekopparna och någon barnvariant av berg-och-dalbana. Vi åt mjukglass i solen och köade 30 minuter för en korv. På kvällen spelade Macklemore och det var av den anledningen Fanny tagit sig ända från G-land. 
Senast vi såg honom var vi så här små!! Det var 2013 och fem år sedan, herregud var tar tiden vägen. Vi hade inte lyssnat på hans nya album men som tur var körde han några gamla godingar. Riktigt kul var det! Bra ursäkt för Fansan att komma upp och hänga med mig också. Vi fick hänga hela dagen igår också.
Idag har jag dock hängt i läsesalen på Norrlands och skrivit uppsats. Hade intervju igår så transkriberade, skrev resultat och började med diskussionen. Dock gick det väldigt segt där på eftermiddagen och min hållning var sämre än Emmys. Så gav upp för dagen, satte mig och läste i solen och jympade en timme på friskan. Skulle springa men får vänta tills det blir sämre väder. Sånt får man inte säga. Nej!! Skojade bara!! Bara jag som får en bra ursäkt till att inte ta mig ut i spåret. 
 
Nu ska jag snart sova, imorgon väntas frulle hos Ellen innan hon drar till Bali. Sedan skriva uppsats. Sedan se vad livet har att erbjuda. Hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com