en lång vecka

Hej på er!! Glad tisdag! Jag tänkte berätta om min vecka, alltså den förra. Blev en lång sådan, hann med mycket. Har samlat ihop lite bilder från vänner så blir en del, yes! 
Innan det blev Valborg och allt sånt var det ju faktiskt vardag. Jag jobbade två dagar, hade 3h tråkig ventitlering och sprang en mil. Sjukt var det sistnämnda. Kändes rätt bra också. 58 min tog det så nu vet jag att jag klarar det. Wohooo tagga BO!! I tisdags hade jag även en intervju inför min uppsats, ska ha en till på torsdag och sen har jag allt material. Lite segt att behöva ta sig till Stockholm för det, men är så svårt att få tag på personer som vill/kan ställa upp. Så då får man hoppa på pendeln eller sätta sig i bilen och köra. Tur att det bara är två intervjuer i alla fall. 
Onsdagen var en bra dag att åka båt på tänkte mina kompisar, så jag hängde med. 150 kronor betalade vi och fick buss, båt och brunch. Varför kostar det 1000 kr att åka till Gotland då undrar jag!!!
Yes coola. Vi åt brunch i två timmar, drack cola i en bar med livemusik och handlade några flak. Höll på att kräkas av att åka bussen men annars mycket lyckad utflykt. 
I fredags åkte jag till Stockholm, lunchade med Erik på lördagen och kikade på mobiltelefoner. En glass i solen hann vi med också, innan jag drog mig tillbaka till Uppsala för skvalborg. Gick till Snerikes och såg en tråkig artist. Var mycket folk, köade länge till bajamajor och barer. Man kunde faktiskt knappt ta sig fram. Men en sak man lärt sig sedan Little Jinder förra året: det är inte värt att stå längst fram. Då mosas man. 
 
På söndagen var det därmed kvalborgsdags. Jag och Emmy åkte till hennes kompis som hade bubbelpong (? hette det så? alltså beerpong fast med bubbel) innan vi cyklade till Ellen. Vi köpte pizza och hängde, mycket värt. Sen cyklade vi till Snerikes igen och där spelade Vengaboys! Boomboomboomboom osv. Alla låtar lät likadant men det var kul. Fortfarande mycket folk men vi höll oss i bakgrunden. Alltså vet jag inte om jag kan säga att jag sett Vengaboys, då jag egentligen bara hörde dem. Eller, såg väl någon hatt och ett huvud ibland.  
Igår var det dagen D. Valborg, alltså. Jag vaknade pigg och 0% bakfull, åt havregrynsgröt och hade mig. Vid 10 cyklade jag till Maya för champagnefrukost. Eftersom jag förra året åt lingongrova i ekoparken som valborgsfrukost var det dags för skärpning detta år. Hos Maya hängde vi till 13 då vi gick ner till eko. Satte oss dock aldrig, stod i en öändlig kö till bajamaja innan Emmy och Mayas dirigent kom och lånade ut sin toalett. Tack för det. I eko hittade vi ingen och det gick inte att smsa folk heller. Vi var bara där kanske en timme, sen gick vi till Snerikes IGEN (man kan ju tro att jag älskar snerikes mer än något annat på denna jord) för champagnegalopp! Jag var inte på det förra året, utan hängde endast i eko i typ 8h. 
På vägen dit fick Maya en kram.
Var redo med regnjacka! Dock inga solbrillor vilket jag fick ångra, fick så mycket bubbel i ögonen. Kunde inte heller ha luvan på för då såg jag inget. 
Visste nog inte vad man kunde förvänta sig men var så kul. 
Och kletigt. 
Hejhej från oss! 

Och med det var valborgshelgen slut! Idag har jag tvättat, handlat och städat. Typisk söndagssyssla fast på en tisdag då. Imorgon är det vanlig vardag igen. Känns kanske lite trist, men man får inte glömma att det från och med idag är MAJ. Om en månad tar jag sommarlov och idag har jag till och med bokat en resa till Portugal i juni. Nu händer det hörrni.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com