en helg i stockholm

Ja hej!! Precis så här göttigt är livet nu: ligga på en filt, läsa en bok och äta vindruvor. Förstår inte vad man gjort för att förtjäna detta väder. Tur att en förkylning kom och vägde upp lite, man kan inte ha det hur bra som helst. Jag hängde i alla fall i Stockholm hela helgen och det såg ut lite så här:
I torsdags var jag ute med Nelly!! Åkte hem till henne och drack vin på balkongen för andra gången på två veckor, sen klubbade vi och dansade. Kul!! Spännande att gå på klubb i Stockholm. Jag blir alltid nojig över vad man ska ha på sig då det känns som att folk är så uppklädda på sturep. Men det var lugnt denna kväll! Var endast för studenter så det hjälpte nog. Var som Stocken fast i Stockholm hehehhh.
Sen resten av helgen hängde jag med Erik. På fredagen mötte vi upp några av hans kompisar och hängde på en klippa i Tanto, på lördagen kollade jag Eurovision (Erik somnade, can't blame him) fast tyckte det var roligast att se vad folk skrev på twitter. På söndagen fick vi en gratis lunch när personalen tappade bort vår beställning. Alltså har verkligen varit med om värre väntetider på restaurang, var inte så illa? Hade räckt med en kaffe på maten men de insisterade. 
 
Och nu då? Jag har jobbat idag och igår, nu väntar jag på att det ska bli torsdag så min handledare kan ge feedback på uppsatsen. Känner mig klar så något måste ju uppenbarligen vara fel. Men imorgon ska det bli 30 grader så då ska vi käka lunch i solen. På torsdag är det Blodomloppet!! Jag är nervös. Hoppas jag är frisk. 
 
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com