det var i vår ungdoms fagraste vår

Hej! Så här tänker jag: om sommaren suger kan man alltid tänka tillbaka på denna pangförsommar som bara levererade och levererade. Att jag badade två gånger förra veckan, först i Wiks och sen vid Storvadsbadet, när hände det senast i maj?? Har nog aldrig hänt. Wow.
Och eftersom vårt flyg anländer Arlanda kl 05 på midsommarafton var det en himla tur att Amanda bjöd in till midsommarfirande i fredags! Så jag inte känner att jag missar något. Hon hade rullat 100 köttbullar och vi spelade kubb. BIld på Emmys efterrätt eftersom min rulltårta flög i väg från tallriken. 
 
I lördags var det vårbal. Jag lämnade hemmet vid 15 och kom inte tillbaka förrän 19 timmar senare. Minst sagt tufft dygn för person som hatar efterfest osv. Här kommer bilder!
Först fördrink innan fördrinken! Både jag och Emmy hade lånat klänning av Ellen. Fick hålla upp den exakt hela tiden pga kortis. Vid 17 gick vi till Norrlands och tog den riktiga fördrinken. 
Skickade bild till Bali-tjejen. Sedan var det sittning, fick en stor förrätt och väntade sedan två timmar på varmrätten som bestod av en bit kyckling, en potatis och en halv morot. Jaha. Så lyssnade vi på tal, satt tyst när folk sjöng ur sångbok jag inte hade och Charlie fick stipendium! Inte ett öga var torrt den stunden. När sittningen var slut var det styrdans och då drog vi till Max. Jag åt halloumiburgare och stillade hungern som man inte bör känna efter trerätters kanske. Aja. Väl tillbaka blev vi trötta och funderade på om vi skulle åka tåget eller ej. 
På sittningen vid 02.30 var jag irriterade på att folk väsnades!! Och sjöng!! Och hetsade till varmkorven!! Men lyckades piggna till och vid 05 satt vi ändå på Lennakatten. Emmy ser trött och ledsen ut på bilden men det var hon inte. Vi hade sångbattle i vagnen hela vägen till Länna så vi var glada. Tysken bredvid fattade ingenting när vi sjöng Linda Bengtzing men det är smällar man får ta som utbytesstudent faktiskt. 
I Länna bjöd Gotlands på mackor! Vissa badade, men jag skippade. Så ju härligt ut men nä, tror det var kallt. Hade ju redan badat två gånger den veckan. Vid 8 gick tåget tillbaka och vi var tillbaka på stationen runt 9.30. Jag cyklade hem i min balklänning medan folk tog morgonpromenaden och kollade snett. Tokigt. Kanske tur det bara är vårbal en gång om året. 
 
Nu är det snart dags att sova. Imorgon ska jag ta blodprov så jag kan ge blod! Hoppas det går bra. Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com