Blodomloppet och bad

Hej! 
 
Jag börjar inte jobba förrän 12.30 idag, blev hemskt konstigt. Får ruscha till Läras årsmöte och tacos i eftermiddag men ska nog hinna. Har i alla fall passat på att gymma nu när jag fick en ledig förmiddag och nu ska jag chilla på soffan tills det är dags. 
Förra veckan var trevlig! Jag var lite sjuk men jobbade ändå tre dagar, var på vårkonsert och drack öl i solen. På torsdagen sprang jag och Emmy Blodomloppet! Vi förväntade oss inget rekord utan lät det gå som det gjorde. Men wow! Vi sprang på 57 minuter så jag slog PB på milen. Har ju då sprungit milen 1 gång innan så var kanske inte så svårt att slå, men ändå. Det var mycket kul, nästan inte jobbigt. Eller de sista kilometrarna var rätt sega, ville helst bli klar. Men är så nöjd att vi gjorde detta! 
 
Sen kom helgen och jag försov mig (?!) till jobb i Majs café. Var mycket chockad när jag vaknade 8.20 och insåg att jag skulle varit på Norrlands för 20 minuter sedan. Ajaj, illa. Och så olikt mig, fattade ingenting. På kvällen kom Erik och vi såg Ready Player One, vet inte riktigt varför. Men den var helt okej. I söndags gick vi långpromenad och fikade i Gamla Uppsala. 
Igår morse mailade min handledare att hon tittat på min uppsats och att den var klar. Tur, för jag och Emmy skulle på utflykt! Vi packade in oss i bilen och åkte till Wiks slott. Efter en stund kom solen och så låg vi där hela dagen, badade gjorde vi med. Det var mycket kallt, så bara ett snabbt dopp. Åt pastasallad, spille kaffe på filten och läste bok. Så skönt. 
 
Nu är det väl lunch snart? Hejdå!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com