Blodomloppet och bad

Hej! 
 
Jag börjar inte jobba förrän 12.30 idag, blev hemskt konstigt. Får ruscha till Läras årsmöte och tacos i eftermiddag men ska nog hinna. Har i alla fall passat på att gymma nu när jag fick en ledig förmiddag och nu ska jag chilla på soffan tills det är dags. 
Förra veckan var trevlig! Jag var lite sjuk men jobbade ändå tre dagar, var på vårkonsert och drack öl i solen. På torsdagen sprang jag och Emmy Blodomloppet! Vi förväntade oss inget rekord utan lät det gå som det gjorde. Men wow! Vi sprang på 57 minuter så jag slog PB på milen. Har ju då sprungit milen 1 gång innan så var kanske inte så svårt att slå, men ändå. Det var mycket kul, nästan inte jobbigt. Eller de sista kilometrarna var rätt sega, ville helst bli klar. Men är så nöjd att vi gjorde detta! 
 
Sen kom helgen och jag försov mig (?!) till jobb i Majs café. Var mycket chockad när jag vaknade 8.20 och insåg att jag skulle varit på Norrlands för 20 minuter sedan. Ajaj, illa. Och så olikt mig, fattade ingenting. På kvällen kom Erik och vi såg Ready Player One, vet inte riktigt varför. Men den var helt okej. I söndags gick vi långpromenad och fikade i Gamla Uppsala. 
Igår morse mailade min handledare att hon tittat på min uppsats och att den var klar. Tur, för jag och Emmy skulle på utflykt! Vi packade in oss i bilen och åkte till Wiks slott. Efter en stund kom solen och så låg vi där hela dagen, badade gjorde vi med. Det var mycket kallt, så bara ett snabbt dopp. Åt pastasallad, spille kaffe på filten och läste bok. Så skönt. 
 
Nu är det väl lunch snart? Hejdå!! 

en helg i stockholm

Ja hej!! Precis så här göttigt är livet nu: ligga på en filt, läsa en bok och äta vindruvor. Förstår inte vad man gjort för att förtjäna detta väder. Tur att en förkylning kom och vägde upp lite, man kan inte ha det hur bra som helst. Jag hängde i alla fall i Stockholm hela helgen och det såg ut lite så här:
I torsdags var jag ute med Nelly!! Åkte hem till henne och drack vin på balkongen för andra gången på två veckor, sen klubbade vi och dansade. Kul!! Spännande att gå på klubb i Stockholm. Jag blir alltid nojig över vad man ska ha på sig då det känns som att folk är så uppklädda på sturep. Men det var lugnt denna kväll! Var endast för studenter så det hjälpte nog. Var som Stocken fast i Stockholm hehehhh.
Sen resten av helgen hängde jag med Erik. På fredagen mötte vi upp några av hans kompisar och hängde på en klippa i Tanto, på lördagen kollade jag Eurovision (Erik somnade, can't blame him) fast tyckte det var roligast att se vad folk skrev på twitter. På söndagen fick vi en gratis lunch när personalen tappade bort vår beställning. Alltså har verkligen varit med om värre väntetider på restaurang, var inte så illa? Hade räckt med en kaffe på maten men de insisterade. 
 
Och nu då? Jag har jobbat idag och igår, nu väntar jag på att det ska bli torsdag så min handledare kan ge feedback på uppsatsen. Känner mig klar så något måste ju uppenbarligen vara fel. Men imorgon ska det bli 30 grader så då ska vi käka lunch i solen. På torsdag är det Blodomloppet!! Jag är nervös. Hoppas jag är frisk. 
 
Kram

vad har livet att erbjuda tror ni? klicka för att visa

Hallihallå! 
Hur står det till i det tjusiga vädret? Jag blev lite illa till mods av Handmaids Tale-avsnittet jag precis såg (första säsongen alltså, Svt lägger upp nu så ska kolla i kapp) + har torra händer men orkar inte hämta handkräm. Annars är det bra. Hade en bra helg, gjorde bland annat det här:
Tog bussen med JP till Orminge för att hänga hos Nelly! Vi drack bubbel på ballen, lagade halloumisallad och pratade ikapp om alla föräldrar och syskon. Viktigt att veta hur det går för alla. Så mysigt att ses <3
På söndagen kom Fanny för vi skulle till Grönan!! Alltså, senast jag var där var nog 2015 när Sandra var och hälsade på i Stockholm (var det verkligen nästan tre år sedan??) och då åkte vi så många berg-och-dalbanor att jag nästan kräktes. Tror detta har satt någon slags skräck i mig, för nu klarar jag inte av läskiga karuseller längre. Som tur var tycker Fanny inte heller om det! Det är nog en fobi hon har kvar från när jag, mamma och Fanny skulle åka karusell på Liseberg och mamma inte kom med samma tur som oss och det var kaos. Fanny grät hela turen (vi var små, okej). Så istället var vi var inne i lustiga huset, skrattkammaren (där Fanny hade ett moment i spegeln som ni ser), åkte tekopparna och någon barnvariant av berg-och-dalbana. Vi åt mjukglass i solen och köade 30 minuter för en korv. På kvällen spelade Macklemore och det var av den anledningen Fanny tagit sig ända från G-land. 
Senast vi såg honom var vi så här små!! Det var 2013 och fem år sedan, herregud var tar tiden vägen. Vi hade inte lyssnat på hans nya album men som tur var körde han några gamla godingar. Riktigt kul var det! Bra ursäkt för Fansan att komma upp och hänga med mig också. Vi fick hänga hela dagen igår också.
Idag har jag dock hängt i läsesalen på Norrlands och skrivit uppsats. Hade intervju igår så transkriberade, skrev resultat och började med diskussionen. Dock gick det väldigt segt där på eftermiddagen och min hållning var sämre än Emmys. Så gav upp för dagen, satte mig och läste i solen och jympade en timme på friskan. Skulle springa men får vänta tills det blir sämre väder. Sånt får man inte säga. Nej!! Skojade bara!! Bara jag som får en bra ursäkt till att inte ta mig ut i spåret. 
 
Nu ska jag snart sova, imorgon väntas frulle hos Ellen innan hon drar till Bali. Sedan skriva uppsats. Sedan se vad livet har att erbjuda. Hejdå.
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com