vad man gör i minus femton

Hej! Kallt är det men det kan man ju inte kontrollera. Här är vad som har hänt de senaste sju dagarna då jag varje morgon tittat på termometern och suckat:
 
Lördag för en vecka sedan åt jag middag med Maya och Emmy på Snerikes restaurang. Måste vara enda nationsrestaurangen där man inte beställer vid baren? Men kan ha fel vad vet jag. Tycker denna bild är rolig, sitter och delar en ostbricka till lördagsvinet. Ser nöjda ut. 
Under veckan har väl det mesta varit sig likt, hängt på EP och jobbat en dag. Gått på boxning igen och känt mig  stark. I onsdags bestämde jag mig för att ta en pluggfri dag då jag ändå låg bra till med läsning (har därmed haft två pluggfria vardagar denna vecka då jag jobbade igår, lär väl få panik imorgon) och Erik kom över. Vi kollade på second hand efter ett bord som jag kan ha min micro på i köket, då den för nuvarande står på golvet, och fikade lyxfika. Han hjälpte mig att plocka upp glasbitar då min tavla ramlat ner från väggen och gått sönder. Stor tavla, så mycket glas. Grät när jag kom hem i tisdags vid halv fem efter tre timmars föreläsning. Hade pms och pallade inte att soffan var full av glas. Jag måste köpa en ny mobil förresten, min mobilkamera är så 2015. Blir så tråkiga bilder så fort det är lite dunkelt ljus </3. 
Och igår var vi ute på Värmlands! Oj vad längesen, typ insparken. Det var något slags tema tror jag, då det fanns sådana här pappersfigurer på borden och discobollar i drinkarna. Man kan ju tro att det var discotema men bartendern hade rock-outfit. Oklart. Kul var det i alla fall. 
 
Nu: vila en timme till och sedan lördagsfika. Sen en trip till boländerna. Bra lördagsplaner!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com