systeryster och påsk

Hej!
 
Nu var det så längesen jag bloggade att blogg.se har hunnit byta layout för när man skriver inlägg. Ajdå. Ärligt har nog inte så mycket "hänt" sedan sist. Varit förkyld, försökt lära mig hur man böjer fornsvenska substantiv och ätit popcorn. Det sistnämnda gjorde jag nyss. Måste ha vatten nu. Så törstig.
Igår kom Fanny på spontanbesök! Ja kom, vi kan äta sushi sa jag. Åt den godaste avokadosushin jag smakat. Krossad avokado och gurka runt om? Genialiskt. Äter inte sushi så ofta så detta kanske är en vanligt konstruktion men jag ger den i alla fall 10/10. Sen åt vi kladdkaka och såg på Youtube. Hon sov på min soffa och jag skjutsade henne till stationen imorse. 
 
Idag har sedan varit den sista tentapluggsdagen, vet dock inte riktigt om jag lärt mig något nytt eller fått något klokt pluggande gjort. Men alltså, jag ser det som ett tecken på att jag kan. Brukar ju gå bra. Efter vankas Ikea-lunch och tentafest. Sen fest igen och igen, mycket hektisk vecka så här innan påsk. Och påsk!! Om en vecka åker jag till G-land och firar, hur man nu "firar" det? Godis och mat typ? Inte mig emot. 
 
Hmmm har tyvärr inga roliga bilder att visa pga inte tagit några. Tur att Fanny är instakänd så att hon kan påminna en att man ska göra sådant, tack vare det har jag i alla fall en bild i galleriet. Ganska dålig dock. Ser ni förresten att postern är uppe igen! Jag vågade faktiskt inte köpa en ram med glas igen då jag inte litar på att den ska hänga kvar. Så köpte ramlist istället och tycker att det blev rätt så bra. 
 
Usch tråkinlägg!! Dålig bloggperiod har jag. Hejdå nu ska jag läsa min bok


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com