en tredagars

Hej! 
 
Jag sitter i soffan på Gotland och chillar, funderar på att gå ut och springa men det är så kaaallt. Det har snöat under morgonen och temperaturen är inte imponerande. Jag har dessutom tappat bort mitt snabba pannband så skulle vara för kallt för öronen. Nej, blir inget med det. Men, nu tänkte jag kasta er tillbaka till förra helgen, som var mycket intensiv. 
I torsdags skrev vi tenta. Tror att nästan alla innan trodde att den skulle vara ganska lätt, men den var tyvärr ett prank. Nästan så man skulle leta dolda kameror. Efter åt vi lunch på Ikea, jag slängde i mig alla pommes då jag så hungrig. Väl hemma låg jag helt slut på soffan tills det var dags för middag. Vid 19 var det tentafest och sedan var det stocken. Jag gick med Emmy på hennes kk-kort men vakten blev arg för att vi hade stått i vanliga kön med resten av vårt sällskap. Förlåt då!! 
 
På fredagen åt vi sopplunch på VG och Emmy shoppade nödvändigheter inför lördagen. Trots tröttheten som slog till där på eftermiddagen fanns det ingen tid till att sova då detta var helgen alla skulle ha fest. Jobbigt läge. 
Så på kvällen skulle Aston överraskas. Han hade nog sina aningar dock. Var i alla fall där till midnatt då det var dags att gå vidare till trapphusfest, men jag sa tack och hej och cyklade hem. Vaknade mycket pigg och utvilad på lördagen, tack mig själv för det. 
Och på lördagen skulle Emmy firas i förskott! Nelly skulle med, så jag hämtade henne på stationen sen promenerade vi till Luthagen. Emmy bjöd på tequila i färgglada glas och Maya och Sabina hade bakat tårta. Mycket trevligt. Sedan gick vi till Norrlands som hade 04. Tiden ställdes om där mitt i natten ju och det var förvirrande. Jag och Nelly gick inte och la oss förrän 5 trots att vi lämnat klubben vid 2. Det hindrade oss dock inte från att ta bussen till Ellen på söndagen där det vankades våfflor!  
Mmmm, drömmigt. På självaste våffeldagen. 
 
Det var den helgen! Nu är det påsk. Hejdå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com