En lista!!

Senaste filmen jag blev pepp på:

Jag vill se Call me by your name! Och Erik som är designated filmfixare har godkänt så kanske ska se den i helgen? Vi har bara sett deppiga filmer på sista tiden, där kvinnor blir mördade av äckliga män. Så måste ha något lite mer gulligt (tänk om ni som sett den ba den är sorlig!! alla blir mördade!! gör det inte!!).

 

Senaste boken jag läste:

Läste ut Mannen som slutade ljuga av Dan Josefsson i veckan. Mitt mål med läsningen i år är att läsa mer på engelska och att testa läsa facklitteratur. En engelsk bok har jag hittills krängt och en fackbok, så är på gång. Mannen som slutade ljuga var bra, om än lite för lång och seglivad på vissa ställen. 

 

Nu läser jag De oroliga av Linn UllmannDen handlar om hennes relation med pappa Ingmar Bergman och tycker om den SÅ mycket hittills. Men har bara läst 66 sidor av 380 än så länge, så hoppas att den inte spårar. Oavsett är det så mysigt att få hänga på Fårö med Bergman och co: 

 

 

Senaste serien jag sträcksåg:

Jag ser på Younger just nu. Skulle dock inte säga att jag sträckser den, det är inte så att jag längtar ihjäl mig till nästa gång jag får se den och ser flera avsnitt i sträck. Det är mer slötittande. Men innan den såg jag The end of the f**cking world och den såg jag i ett svep under en kväll. Trodde det skulle vara något liknande Thirteen reasons why som jag inte gillade alls så undvikit den på Netflix startsida. Men gillade den faktiskt? Lite överdriven men helt ok. 

 

Senaste låten jag lyssnade på repeat:

Är så dålig på att hitta musik nuförtiden!! Men började lyssna på Lordes nya album igen häromveckan (lyssnade så mycket när det kom ut) så får väl säga hela det albumet. 

 

Senaste föreställningen jag var på:

Vadå föreställning? Räknas bio hehe...... (förmodligen inte) I så fall såg var det The square. 

 

Senaste restaurangen jag besökte:

Tror att när jag, Maya och Emmy åt på Snerikes var senaste gången jag var på restaurang. 

 

 

Avslutningsvis tre favoritgrejer:

Märks att jag tagit denna lista från Elsa BIllgren då man ska hålla på och tipsa (tog precis bort en fråga om "tre ställen jag vill tipsa om" då jag inte kom på något. Men tre favvogrejer: 1. Idag är det fredag! 2. Jag har kladdkaka i kylen som jag ska äta i eftermiddag! 3. Nästa vecka ska det bli plusgrader!

 

CiaoooKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com