en tredagars

Hej! 
 
Jag sitter i soffan på Gotland och chillar, funderar på att gå ut och springa men det är så kaaallt. Det har snöat under morgonen och temperaturen är inte imponerande. Jag har dessutom tappat bort mitt snabba pannband så skulle vara för kallt för öronen. Nej, blir inget med det. Men, nu tänkte jag kasta er tillbaka till förra helgen, som var mycket intensiv. 
I torsdags skrev vi tenta. Tror att nästan alla innan trodde att den skulle vara ganska lätt, men den var tyvärr ett prank. Nästan så man skulle leta dolda kameror. Efter åt vi lunch på Ikea, jag slängde i mig alla pommes då jag så hungrig. Väl hemma låg jag helt slut på soffan tills det var dags för middag. Vid 19 var det tentafest och sedan var det stocken. Jag gick med Emmy på hennes kk-kort men vakten blev arg för att vi hade stått i vanliga kön med resten av vårt sällskap. Förlåt då!! 
 
På fredagen åt vi sopplunch på VG och Emmy shoppade nödvändigheter inför lördagen. Trots tröttheten som slog till där på eftermiddagen fanns det ingen tid till att sova då detta var helgen alla skulle ha fest. Jobbigt läge. 
Så på kvällen skulle Aston överraskas. Han hade nog sina aningar dock. Var i alla fall där till midnatt då det var dags att gå vidare till trapphusfest, men jag sa tack och hej och cyklade hem. Vaknade mycket pigg och utvilad på lördagen, tack mig själv för det. 
Och på lördagen skulle Emmy firas i förskott! Nelly skulle med, så jag hämtade henne på stationen sen promenerade vi till Luthagen. Emmy bjöd på tequila i färgglada glas och Maya och Sabina hade bakat tårta. Mycket trevligt. Sedan gick vi till Norrlands som hade 04. Tiden ställdes om där mitt i natten ju och det var förvirrande. Jag och Nelly gick inte och la oss förrän 5 trots att vi lämnat klubben vid 2. Det hindrade oss dock inte från att ta bussen till Ellen på söndagen där det vankades våfflor!  
Mmmm, drömmigt. På självaste våffeldagen. 
 
Det var den helgen! Nu är det påsk. Hejdå

systeryster och påsk

Hej!
 
Nu var det så längesen jag bloggade att blogg.se har hunnit byta layout för när man skriver inlägg. Ajdå. Ärligt har nog inte så mycket "hänt" sedan sist. Varit förkyld, försökt lära mig hur man böjer fornsvenska substantiv och ätit popcorn. Det sistnämnda gjorde jag nyss. Måste ha vatten nu. Så törstig.
Igår kom Fanny på spontanbesök! Ja kom, vi kan äta sushi sa jag. Åt den godaste avokadosushin jag smakat. Krossad avokado och gurka runt om? Genialiskt. Äter inte sushi så ofta så detta kanske är en vanligt konstruktion men jag ger den i alla fall 10/10. Sen åt vi kladdkaka och såg på Youtube. Hon sov på min soffa och jag skjutsade henne till stationen imorse. 
 
Idag har sedan varit den sista tentapluggsdagen, vet dock inte riktigt om jag lärt mig något nytt eller fått något klokt pluggande gjort. Men alltså, jag ser det som ett tecken på att jag kan. Brukar ju gå bra. Efter vankas Ikea-lunch och tentafest. Sen fest igen och igen, mycket hektisk vecka så här innan påsk. Och påsk!! Om en vecka åker jag till G-land och firar, hur man nu "firar" det? Godis och mat typ? Inte mig emot. 
 
Hmmm har tyvärr inga roliga bilder att visa pga inte tagit några. Tur att Fanny är instakänd så att hon kan påminna en att man ska göra sådant, tack vare det har jag i alla fall en bild i galleriet. Ganska dålig dock. Ser ni förresten att postern är uppe igen! Jag vågade faktiskt inte köpa en ram med glas igen då jag inte litar på att den ska hänga kvar. Så köpte ramlist istället och tycker att det blev rätt så bra. 
 
Usch tråkinlägg!! Dålig bloggperiod har jag. Hejdå nu ska jag läsa min bok

En lista!!

Senaste filmen jag blev pepp på:

Jag vill se Call me by your name! Och Erik som är designated filmfixare har godkänt så kanske ska se den i helgen? Vi har bara sett deppiga filmer på sista tiden, där kvinnor blir mördade av äckliga män. Så måste ha något lite mer gulligt (tänk om ni som sett den ba den är sorlig!! alla blir mördade!! gör det inte!!).

 

Senaste boken jag läste:

Läste ut Mannen som slutade ljuga av Dan Josefsson i veckan. Mitt mål med läsningen i år är att läsa mer på engelska och att testa läsa facklitteratur. En engelsk bok har jag hittills krängt och en fackbok, så är på gång. Mannen som slutade ljuga var bra, om än lite för lång och seglivad på vissa ställen. 

 

Nu läser jag De oroliga av Linn UllmannDen handlar om hennes relation med pappa Ingmar Bergman och tycker om den SÅ mycket hittills. Men har bara läst 66 sidor av 380 än så länge, så hoppas att den inte spårar. Oavsett är det så mysigt att få hänga på Fårö med Bergman och co: 

 

 

Senaste serien jag sträcksåg:

Jag ser på Younger just nu. Skulle dock inte säga att jag sträckser den, det är inte så att jag längtar ihjäl mig till nästa gång jag får se den och ser flera avsnitt i sträck. Det är mer slötittande. Men innan den såg jag The end of the f**cking world och den såg jag i ett svep under en kväll. Trodde det skulle vara något liknande Thirteen reasons why som jag inte gillade alls så undvikit den på Netflix startsida. Men gillade den faktiskt? Lite överdriven men helt ok. 

 

Senaste låten jag lyssnade på repeat:

Är så dålig på att hitta musik nuförtiden!! Men började lyssna på Lordes nya album igen häromveckan (lyssnade så mycket när det kom ut) så får väl säga hela det albumet. 

 

Senaste föreställningen jag var på:

Vadå föreställning? Räknas bio hehe...... (förmodligen inte) I så fall såg var det The square. 

 

Senaste restaurangen jag besökte:

Tror att när jag, Maya och Emmy åt på Snerikes var senaste gången jag var på restaurang. 

 

 

Avslutningsvis tre favoritgrejer:

Märks att jag tagit denna lista från Elsa BIllgren då man ska hålla på och tipsa (tog precis bort en fråga om "tre ställen jag vill tipsa om" då jag inte kom på något. Men tre favvogrejer: 1. Idag är det fredag! 2. Jag har kladdkaka i kylen som jag ska äta i eftermiddag! 3. Nästa vecka ska det bli plusgrader!

 

Ciaooo

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com