sommarlooov

Hej!! Jag ligger på soffan och äter resterna av fruktsalladen jag gjorde till mig och JP, hon var här en stund ikväll. Märks att jag handlade snacks efter jag gymmat pga nyttigheten. Men köpte choklad också, så det vägde upp.
 
I fredags hade jag opponering och det gick väl okej. Svårt att veta "hur det gick" liksom, men vår handledare sa i alla fall att alla i gruppen var godkända! Skönt att veta det redan nu. Efteråt cyklade jag hem och åt tacos, samt vilade på soffan.
 
Vid 15 cyklade jag till Orvars och mötte denna sköna böna och Ellen!! Tog denna bild när mamma undrade vad jag gjorde. Ellen var i alla fall hemkommen från Bali och skulle åka direkt till Finland så hängde med henne någon timme innan tåget. Lagom när hon gick var Emmy färdigpreppad i Majs så då gick vi Eko!
Där väntade några från klassen! Hejdå svenska 3 forever. Känns som igår det var 2016 och vi var svenska 1 eller något. 
Jag åt medhavd pastasallad och spelade någon kubb. Denna bild tog Emmy "till bloggen", kanske hennes blogg men jaja jag snor som vanligt. Här har jag fått hoppa ut från Petras filt och satt mig på jackan för att "sträcka på benen". Parkhäng = låter bra men är obekvämt. 
Sen till Bryggan! Vi var där redan 20.30 och när de andra gick vidare till Norrlands två timmar senare gick jag hem. SKÖNT. På lördagen serverade jag sedan på lärarnas examensgasque tillsammans med bla Emmy och Maya. Slitigt var det och jag svettades konstant i 7.5 h. Men kul! 
 
Nu är det jobb men också sommarlovshäng som gäller innan riktiga sommarjobbet drar igång efter midsommar. Men bara att komma hem från jobbet och inte behöva känna att man ligger efter med något plugg = wow. Livet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com