ännu ett ställe

Helluuu!
 
Ett tag sedan var det jag hängde här. En vecka i Portugal, en midsommarmorgon som spenderades på Lissabons flygplats i väntan på att det inställda flyget skulle gå, en båt till Gotland och nu har sommarjobbet dragit igång. Har inte riktigt hunnit slå mig ner, men nu planerar jag att sova mer än en natt på ett ställe i några dagar. Packa upp, tvätta, osv. Sen ska jag blogga.
Ser tydligen jättearg ut när jag läser? Eller var det bara sista sidorna i boken som var himla spännande. Ja, så var det. 

från en plats till en annan

Hej!! Här sitter jag i soffan klockan 13 en vanlig tisdag och gör ingenting. Jag är ledig, inget larm väcker mig på morgonen utan jag får sova hur länge jag vill. Sen att jag är oförmögen att sova längre än till 9 är en annan sak. Igår packade jag in mina kläder och 10 växter (mormor är du verkligen säker på att du vill ha dem i sommar? De tar en del plats) i bilen och åkte de sex milen från Uppsala till Stockholm. Så nu hänger jag hos Erik och ska göra det tills vi åker till Portugal på fredag! Wihooo.
Jag har inte jättemånga bilder att visa från förra veckan. Men här är en bild från i fredags då jag mötte Nelly vid pendeln innan vi gick till Jennifer för balkonghäng. Hon gjorde hallonmojito (herregud, ni hör ju vad bortskämd man blir!) och sen gick kvällen fort. Det var ju en månad sen vi sågs sist så mycket skulle avhandlas. 
Gullisar!! Nu ska jag sätta mig ute i solen (eller skuggan kanske det blir) och läsa min bok. Sen ikväll ska jag träffa tjejen till vänster igen! Lyx. 
 
Kramhejdå

sommarlooov

Hej!! Jag ligger på soffan och äter resterna av fruktsalladen jag gjorde till mig och JP, hon var här en stund ikväll. Märks att jag handlade snacks efter jag gymmat pga nyttigheten. Men köpte choklad också, så det vägde upp.
 
I fredags hade jag opponering och det gick väl okej. Svårt att veta "hur det gick" liksom, men vår handledare sa i alla fall att alla i gruppen var godkända! Skönt att veta det redan nu. Efteråt cyklade jag hem och åt tacos, samt vilade på soffan.
 
Vid 15 cyklade jag till Orvars och mötte denna sköna böna och Ellen!! Tog denna bild när mamma undrade vad jag gjorde. Ellen var i alla fall hemkommen från Bali och skulle åka direkt till Finland så hängde med henne någon timme innan tåget. Lagom när hon gick var Emmy färdigpreppad i Majs så då gick vi Eko!
Där väntade några från klassen! Hejdå svenska 3 forever. Känns som igår det var 2016 och vi var svenska 1 eller något. 
Jag åt medhavd pastasallad och spelade någon kubb. Denna bild tog Emmy "till bloggen", kanske hennes blogg men jaja jag snor som vanligt. Här har jag fått hoppa ut från Petras filt och satt mig på jackan för att "sträcka på benen". Parkhäng = låter bra men är obekvämt. 
Sen till Bryggan! Vi var där redan 20.30 och när de andra gick vidare till Norrlands två timmar senare gick jag hem. SKÖNT. På lördagen serverade jag sedan på lärarnas examensgasque tillsammans med bla Emmy och Maya. Slitigt var det och jag svettades konstant i 7.5 h. Men kul! 
 
Nu är det jobb men också sommarlovshäng som gäller innan riktiga sommarjobbet drar igång efter midsommar. Men bara att komma hem från jobbet och inte behöva känna att man ligger efter med något plugg = wow. Livet.
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com