på sistone

Heeej! Då hörs vi igen. Här är en liten update från senaste tiden.
Fanny tog sig ett glas vin hos mormor och morfar. Allt vin drack hon upp. Själv. Galning.
Jag skulle till stranden men glömde boken hemma. Så orutinerat att glömma det viktigaste. Fick låna en novell att läsa istället. 
Hängt på sudret med Fanny och Pappa. Ätit mjukglass i Klinte och tagit en kaffe i Hemse. 
I onsdags köpte jag med mig en plocksallad och åkte hem till Nelly innan vi styrde kosan till Kallis. 
 Här hoppade vi runt i hettan och drack fanta och rosé men också mycket vatten. Jag lovar!! Mmm dagsfest och att gå och lägga sig vid 21<3 
 
Annars har jag jobbat mycket denna vecka men imorgon slutar jag 12. Då ska jag sola sen hänga med Jennifer och Nelly, längtar!!!

Benagilgrottorna

Hej! Nu ska jag visa bilder från vårt första stopp efter Faro i Portugal, nämligen när vi åkte till Benagilgrottorna.
Mot Lissabon, då vet man i alla fall att man är på rätt väg. Vi hade bott två nätter i Faro och kände oss redo att ge oss iväg. Faro var egentligen kanske vårt minst imponerande stopp under resan, men vi valde att sova två nätter där eftersom vi var lite trötta efter resandet och bara ville ha en lugn stranddag. Det blev också värt då vi slapp en dags hyrbilsavgifter. Men nu skulle vi alltså ta oss från Faro till Lagos, med paus vid Benagil. 
Tror detta var det mest insta-vänliga stället vi besökte i Portugal. Alltså var så fint?
Hej grottmänniskor! Vi valde dock att inte åka ut till grottorna då det kostade lite för mycket. Istället vandrade vi runt i området, fyllde på energidepåerna med pasta och torkade svetten från pannan. Var så varmt. 
Hej klippkantsmänniskor! Mmmm, det här vattnet vill man ju bada i. Gjorde dock inte det utan sparade doppet till Lagos. 
Exakt så drömmigt såg det ut! Kanske ännu drömmigare i verkligheten. 

come give me love

Hej! 
 
Befinner mig i Kattvik just nu. Har sovit här i tre nätter, målat väggarna i mitt sovrum och chillat mellan varven. Sovrummet blev så fint, men tid tog det. Vill inte måla något mer på länge nu. 
 
Igår var åkte jag och Fanny mot Ljugarn i jakt på loppisar men hittade inga. Är nog för tidigt för loppisar på vardagarna än så länge, sommaren har inte riktigt dragit igång än. Bättre lycka nästa gång. Våfflor hittade vi i alla fall! På kvällen såg vi Ted på bygdegårdsbion. Andra gången jag såg den, men filmurvalet är inte så stort här i K-vik. Jag tycker mycket om den filmen och har haft Come give me love på huvudet sedan den tog slut. 
 
Är alltid svårt att skriva blogg på sommaren, känns som ett stort projekt att formulera meningar och yada yada. Vill visa bilder från Portugal! Men får bli en annan gång. Solstolen kallar.
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com