flyr mössen

Hej! 
 
Tiden går så fort denna måndagskväll, måste snart gå och lägga mig typ? Har inte hunnit slappa lika mycket som jag hade önskat. Slappa är ändå en bra grej som man vill göra innan man ska sova. "Varva ner", typ. Idag har jag i alla fall haft seminarium, tyvärr är denna kurs den tråkigaste i mannaminne. 2015-års Sandra hade varit lyrisk över att få läsa filmhistoria men 2018-års Sandra bryr sig inte ett dugg om neorealism. 
 
Förra veckan var märklig, måste få lite mer struktur denna vecka. Men det hände ändå en del roliga saker! Jag jobbade två dagar vilket ändå var trevligt. Jag lägger in jobb en gång i veckan vanligtvis men eftersom jag inte hann jobba något under tentaveckan kändes det bra att ta igen. Och två av förra veckans kvällar hängde jag här:
Hos Jennifer! Som precis flyttat hit. Det tar mig typ sju minuter att cykla till henne och vi har aldrig någonsin bott så nära. Tog denna bild i lördags och det är den första bilden i mitt galleri sedan Teneriffa? Har alltså inte tagit en enda bild på två veckor, kan inte vara normalt i dagens samhälle. Ohälsosamt också då jag tydligen glömt hur man tar en bild, ser ni hur mitt finger är i vägen? Ehm. Vi hängde i alla fall hos henne innan vi gick till två barer och vips så var jag inte hemma förrän klockan 4. Ehm på den med. 
 
Innan jag träffade Jennifer i lördags bakade jag en äppelpaj och bjöd mamma och Mangus på fika! Sån himla mysig grej som man inte får göra så ofta som man önskar här i livet. De var på fastlandet då de skulle åka till Teneriffa. Alltså, har man en inspo-blogg eller har man en inspo-blogg. Någon turistbyrå för Teneriffa borde ju anställa mig. 
 
Det sista jag vill säga innan jag avslutar detta blogginlägg är att jag ska flytta!!!! Och jag fattar det knappt. Men i torsdags, efter att jag lämnat en arg lapp i tvättstugan, fick jag mail om att jag var först i kön till en lägenhet 500 meter härifrån. Detta kom så lägligt, för visst att jag aldrig riktigt har trivts med att bo i korridor (eller rättare sagt denna korridor i detta hus) men den sista tiden har jag varit lite för bitter över min boendesituation. När någon stal min mat för tredje gången lämnade jag tre lappar. Och sen lappen i tvättstugan då. Men det värsta av allt: igår var det en mus i vårt kök. Tydligen tycker alla jag pratar med om detta att möss är gulliga men jag tycker inte det? Jag är så rädd. Jag ställde soptunnan över golvbrunnen i duschen och tunga saker på toan ala Emmy igår (de kan komma upp där, googla det om ni inte tror mig!!). Är ändå nöjd att jag sa upp rummet samma dag som en råttfälla ställdes i köket. 1 februari får jag tillträde till lägenheten. 39 kvadratmeter bara för mig själv alltså JA. 
 
Hejdå luvahs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com