tja då

Hej! Tja! Nu var det ett tag sedan och mycket har hänt. Eller, jag har flyttat, det är väl det som har hänt.
I torsdagskväll förra veckan kom mitt flytt-crew upp. Sov sista natten på Vattisvägis och sen satte vi igång. Sjukt effektiva var vi i våra matchande tröjor. Syns inte på denna bild men lovar att vi var coolast på Ikea. Så himla snällt av dem att hjälpa till och mysigt att få hänga även om hänget var att jag satte dem i arbete.
Och nu har jag bott i lägis i lite mer än en vecka. Börjar komma på plats, trots att jag fortfarande inte kan fylla alla utrymmen riktigt än. Att gå från att fylla 11 till 39 kvadrat är inte något man gör över en natt. Men det gör inte så mycket för jag får ha min mat ifred och kan ha mat på mer än endast en hylla i kylen. Lever. Japp. 
 
Förutom flytt har min vecka inneburit två dagars jobb istället för en som jag brukar och har därmed känt mig lite stressad. Två dagar är väl inte så mycket men känns svårt att hinna med allt ibland. Har dock varit kul att jobba och jag har tagit igen lite plugg under helgen så det är egentligen inte stressigt. Jag har liksom fram till tisdag klockan 12 på mig att blir klar med en uppgift som ska ventileras i veckan. Typiskt hjärnan att spöka. 
 
Nu ligger jag i alla fall på Eriks soffa, har precis ätit falafeltallrik. Igår firade vi Eriks kompis födelsedag med middag och burlesque. Var mycket trevligt trots att jag inte fått information om att det var dresscode. Folk hade smoking och jag hade jeans. Aja, var som tur var svartklädd så det passade in i temat. 
 
Nu ska jag försöka bestämma mig om jag orkar åka tillbaka till Uppsala ikväll eller om jag ska göra det imorgon bitti. Tufft beslut för en latis. Trist att jag förlorat förmågan att producera text och att detta inlägg blev kasst. Men ville mest säga hej.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com