Sandra-dagen

Hej!
 
Kom på att jag inte bloggat alls mycket i februari, månaden är snart slut och detta är det andra inlägget jag skriver? Är i och för sig den kortaste månaden men bara ett inlägg känns ju knapert. Så här kommer ett som plåster på såren. Vad ni lidit av denna frånvaro, kan bara ana. Man undrar nästan om det inte är sommar igen, då det brukar vara perioden då bloggandet sinar, men det är ju verkligen tvärtom. Vinter all the way. Här är några saker jag gjort i febban (förra veckan bara egentligen) som fastnat på bild:
Näää ser nu att bilden är ojämn och att den mörka fula bilden syns mest aja orkar inte ändra.
 
Alla hjärtans dag hände förra onsdagen! Och jag var gräsänka. Trots att Emmy hatade att jag använde det ordet (jag tycker det är lite gulligt) så firade hon ändå med mig. Eller vi firade fetonsdag och gjorde semlor. Blev mycket goda. Vi använde en hel (obs liten) tub mandelmassa till två semlor och det kanske var lite mycket men det är ju samtidigt det bästa med en semla. Jag fick även blombud, så speciell är jag. I en grå skåpbil kom de. Efter att ha kört till fel adress först. Väldigt fina, tyvärr är de vissna nu. 
 
Det fick bli två bilder på blommorna då de var så fina i mitt vardagsrum. Och matchade med boken jag läste förra veckan. Finaste boken jag ägt, syns inte bra på bild men är mycket fint gjord. Tyvär matchade ej innehållet omslaget, men gav den ändå 3/5. Förtjänar kanske mer 2.5 men man kan inte ge halvor på Goodreads. Jag läste ändå de sista 150 sidorna i ett sträck och det är alltid ett bra betyg. 
Men vad bra det går med mina collage:)? Snodde den andra bilden från Nellys insta och kvallen är sämst aja, samma här orkar inte ändra nu ju?
 
Andra grejer än alla hjärtans hände såklart förra veckan. På torsdagen hade vi ventilering på skrivuppgift och när de två timmarna var slut var vi officiellt klara med kursen. Eller ja, har ju inte fått resultatet på skrivuppgiften men ni fattar. På kvällen drack jag öl på Gotlands med kursare, gick hem vid 22 då jag hade en mastodont huvudvärk och skulle jobba kl 8 morgonen efter. 
 
På lördagen besiktade jag (eller säger man besiktigade? troligtvis officiellt, men google verkar tycka att båda är okej) Lilla My och strax innan 12 mötte jag Nelly vid stationen. Vi skulle lördagsfika! På självaste Sandra-dagen om ni inte visste det. Det var mycket gott. Vi pratade bland annat om att man måste säkerhetskopiera mera för man vet aldrig om man spiller vin på datorn dagen innan tentan ska skickas in (true story). Kanske ska göra det nu? Ja låter bra. Imorgon ska jag äta frukost på samma nation som jag lördagsfikade på och boxas på kvällen. Om ni har tur får ni veta hur det gick någon gång i mars! Hejrå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com