Jag kanske flyger idag och kanske öppnar en bar och glömmer bort allt i Palma de Mallorca

Hej!! 
 
Er favoritbloggare är hemma igen, tur va. Redo för en intensiv blogghöst efter en mycket skön sommar. Är tillbaka i mitt bästa soffhörn i min egna lägenhet. 
 
På Mallis har jag och Emmy varit. Vi reste med handbagage så kameran fick stanna hemma. Men med mobilbilder ska jag berätta vad vi har haft för oss:
Ärligt talat, hängt mest här. Läst bok, badat, hängt i solstolarna.
Eller kört copy paste på tidigare nämnda aktiviteter och förflyttat dem till stranden.
Hängt i Alcudias gamla stad. Var alltså i Alcudia vi bodde, glömde nog att säga det. 
Utforskat Palma. 
Ätit mat på samma restaurang två kvällar och druckit kaffe/shandy/mojito på ett annat ställe tre kvällar i rad. Blir ju så när det finns soffor man kan sitta i och spana på folk som går förbi på strandpromenaden. Sista kvällen tog servitrisen ur mitt kort ur kortläsaren och läste "Johansson, Sandra Johansson." Då var det dags att åka hem och lämna både honom och Mallis bakom oss så att säga. 
Ja, typ så. En lugn vecka och bra uppladdning inför hösten. Idag har vi haft upprop på engelskan och gjort ett svårt diagnostiskt prov. Har även lämnat min cykel med punka på verkstaden och hämtat den tre timmar senare utan punka. Nu rullar den förhoppningsvis ett bra tag till, var ju sjukt tråkigt att få punktering så fort jag kom tillbaka till Uppis. 
 
Nu är det en vecka kvar innan terminen drar igång. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra denna vecka, jobba någon dag men annars ta det lugnt tror jag. Skööönt. 

Kram!!

från Portugal

Orkar inte skriiiiva, det blir ändå inte bra. Men här är en bildbomb från Portugal:
Lagos. 
Sagres. 
Stopp på vägen mot Sines. 
Utsikt från hotellrum i Sines. 
Sines. 
Trött i fötterna i Sintra. 
Ännu mer Sintra.
Och Lissabon. 
 
Klart slut! Nästa vecka blir det Mallis. Ville bara bli av med dessa bilder först. 

en sommar

Hej!
 
En sommar som är påväg att ta slut, i alla fall ett sommarlov. Vädret kanske håller i sig någorlunda in på hösten. Vad skönt det hade varit. Är inte alls redo för tjocka jackor än. 
Jag har jobbat och hängt med kompisar. Ätit många middagar med familjen. Varit ledsen men också glad. Ja, som det är. 
Nu har jag en arbetsvecka kvar, sen börjar det dra ihop sig. Tillbaka till Uppsala för om en månad har min femte termin börjat. Hinner förhoppningsvis med en resa innan uppropet jag tydligen måste befinna mig på en vecka innan terminsstart. Det blir bra. 
 
Men nu ska jag njuta av min sista tid på ÖJN;))
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com