vår & yra

Hej!!
 
Äntligen värme och vår och aaah. Suttit ute och solat och gjort andra roliga saker denna vecka. Plugget har varit konstigt, varit något mellanläge där examinationsuppgiften i didaktikkursen blev klar samtidigt som jag inte kunnat skriva mer på uppsatsen förrän jag hållit intervjuer. Jag har jobbat lite istället och kommer nog fortsätta jobba lite mer nu i maj när vi inte har något schemalagt. 
 
Nu tittar vi på bilder från veckan, häng med!!
 
I onsdags mötte jag upp Jennifer för en glass i solen! Halva priset på glass på Pressbyrån ju. Vi satt vid Fyrisån och döda tid. Där fick jag till det va.
 
I torsdags skickade vi in examinationsuppgiften! Bara en ventliering kvar innan den kursen också är historia. Detta var ju tvunget att firas på något sätt, så tillsammans med några från klassen blev det grill hos Ellen. Att få igång en grill är verkligen svårt, så många jaaa nu brinner det för att nästa sekund försöka tända den igen. Till slut blev korven ändå grillad och magen mätt. Tur. Snart är denna klass upplöst för alltid, ojoj. Några tar examen nästa år, några har tre år kvar (jag tex).
Igår var det våryra! Vi tog ca 100 bilder utanför och jag står med benen brett i sär på varje bild ser inte klokt ut. Hade mycket roligt åt dessa bilder senare under kvällen. Alla andra är dock snygga.
Kolla fina, Kajsa och Emmy!! Emmy mådde skit när en sång i sånghäftet visade sig vara Success med Samir och Viktor. Annars var sittningen väldigt rolig och maten var god för det mesta! Emmys kör var pausunderhållning och de var så duktiga, folk grät när de sjöng Avicii. <3
Kaffe och avec skulle tydligen drickas på övervåningen så vi minglade vid kristallkronan. Tack Ellen för klänningslån, har inte så många gasqueklänningar i min garderob.
Haha så kul med kaffe! Man kan tro att det är baileys i men jag glömde hälla i det. Orutinerad. Efter kaffet blev det dans till bra dj och någonstans efter 1 gick vi hem, då gjorde mina fötter för ont. Ovan med klackar. 
 
Nu är det söndag och jag har inte någon plan. Handla mat och laga matlådor. Städa lite. Ja, typ så. Hejdå!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com