partypinglorna

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag skrev här ändå. Ligger i detta nu och chillar på soffan och funderar på vad jag ska göra med dagen. Borde handla och laga matlådor, usch vad trist. Prokrastinerar och skriver blogginlägg istället. Har inte så mycket bilder men här kommer lite: 
Igår var det vår! I förrgår med för den delen. Då måste man göra saker utomhus, aah hets. Jag började i alla fall min lördag med kaffe + att läsa ut en bok, sen försökte jag föreviga detta tillsammans med blommor jag fick i veckan. Gick sådär. Vid 10.30 befann jag mig på friskis för ett pass med gladaste ledaren och en fullproppad sal. Efter en duch var jag och Emmy redo för lördagsfika. Jag fick största biten smörgåstårta någonsin och vi satt ute. Sen gick vi på stan och handlade gnuggisar och vin inför kvällen. Dryg personal på sportaffär hjälpte inte Emmy i jakt på nya springsskor, så det var synd. Vi ska springa blodomloppet i maj så ligger i hårdträning nu osv. Måste ha bra skor så man kan slå PB. Nää, tar vi oss runt 10km utan att svimma är jag nöjd. 
Vid 18 gick jag hem till Sabina och där tatuerade vi oss inför lågstadiediscot vi skulle på. Eller temat var lågstadiedisco, var inte ett riktigt lågstadie. Äsch ni fattar nog. Jag hade på mig samma kläder som när jag skulle vara pop på insparken typ, har inga bra utklädningskläder. Men vet inte hur man såg ut på lågstadiet, var ju mamma som valde kläder åt en. På discot, vilket även var VLs 25-års fest, fanns såpbubblor så vi försökte ta inspobilder, gick ju bra som ni ser. 
Vi spelade beerpong, dansade limbo (säger man så?) och drack bål. Tråkigaste gänget någonsin, alltså jag, Emmy och OB gick hem strax efter 22. Partypinglor deluxe. Men vad gör man när det nästa helg är sittning och sen valborg, man kan inte orka hur mycket som helst. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com