vår & yra

Hej!!
 
Äntligen värme och vår och aaah. Suttit ute och solat och gjort andra roliga saker denna vecka. Plugget har varit konstigt, varit något mellanläge där examinationsuppgiften i didaktikkursen blev klar samtidigt som jag inte kunnat skriva mer på uppsatsen förrän jag hållit intervjuer. Jag har jobbat lite istället och kommer nog fortsätta jobba lite mer nu i maj när vi inte har något schemalagt. 
 
Nu tittar vi på bilder från veckan, häng med!!
 
I onsdags mötte jag upp Jennifer för en glass i solen! Halva priset på glass på Pressbyrån ju. Vi satt vid Fyrisån och döda tid. Där fick jag till det va.
 
I torsdags skickade vi in examinationsuppgiften! Bara en ventliering kvar innan den kursen också är historia. Detta var ju tvunget att firas på något sätt, så tillsammans med några från klassen blev det grill hos Ellen. Att få igång en grill är verkligen svårt, så många jaaa nu brinner det för att nästa sekund försöka tända den igen. Till slut blev korven ändå grillad och magen mätt. Tur. Snart är denna klass upplöst för alltid, ojoj. Några tar examen nästa år, några har tre år kvar (jag tex).
Igår var det våryra! Vi tog ca 100 bilder utanför och jag står med benen brett i sär på varje bild ser inte klokt ut. Hade mycket roligt åt dessa bilder senare under kvällen. Alla andra är dock snygga.
Kolla fina, Kajsa och Emmy!! Emmy mådde skit när en sång i sånghäftet visade sig vara Success med Samir och Viktor. Annars var sittningen väldigt rolig och maten var god för det mesta! Emmys kör var pausunderhållning och de var så duktiga, folk grät när de sjöng Avicii. <3
Kaffe och avec skulle tydligen drickas på övervåningen så vi minglade vid kristallkronan. Tack Ellen för klänningslån, har inte så många gasqueklänningar i min garderob.
Haha så kul med kaffe! Man kan tro att det är baileys i men jag glömde hälla i det. Orutinerad. Efter kaffet blev det dans till bra dj och någonstans efter 1 gick vi hem, då gjorde mina fötter för ont. Ovan med klackar. 
 
Nu är det söndag och jag har inte någon plan. Handla mat och laga matlådor. Städa lite. Ja, typ så. Hejdå!!

partypinglorna

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag skrev här ändå. Ligger i detta nu och chillar på soffan och funderar på vad jag ska göra med dagen. Borde handla och laga matlådor, usch vad trist. Prokrastinerar och skriver blogginlägg istället. Har inte så mycket bilder men här kommer lite: 
Igår var det vår! I förrgår med för den delen. Då måste man göra saker utomhus, aah hets. Jag började i alla fall min lördag med kaffe + att läsa ut en bok, sen försökte jag föreviga detta tillsammans med blommor jag fick i veckan. Gick sådär. Vid 10.30 befann jag mig på friskis för ett pass med gladaste ledaren och en fullproppad sal. Efter en duch var jag och Emmy redo för lördagsfika. Jag fick största biten smörgåstårta någonsin och vi satt ute. Sen gick vi på stan och handlade gnuggisar och vin inför kvällen. Dryg personal på sportaffär hjälpte inte Emmy i jakt på nya springsskor, så det var synd. Vi ska springa blodomloppet i maj så ligger i hårdträning nu osv. Måste ha bra skor så man kan slå PB. Nää, tar vi oss runt 10km utan att svimma är jag nöjd. 
Vid 18 gick jag hem till Sabina och där tatuerade vi oss inför lågstadiediscot vi skulle på. Eller temat var lågstadiedisco, var inte ett riktigt lågstadie. Äsch ni fattar nog. Jag hade på mig samma kläder som när jag skulle vara pop på insparken typ, har inga bra utklädningskläder. Men vet inte hur man såg ut på lågstadiet, var ju mamma som valde kläder åt en. På discot, vilket även var VLs 25-års fest, fanns såpbubblor så vi försökte ta inspobilder, gick ju bra som ni ser. 
Vi spelade beerpong, dansade limbo (säger man så?) och drack bål. Tråkigaste gänget någonsin, alltså jag, Emmy och OB gick hem strax efter 22. Partypinglor deluxe. Men vad gör man när det nästa helg är sittning och sen valborg, man kan inte orka hur mycket som helst. 

påsken

Hej!! 
 
Ligger på soffan och känner mig lite uttråkad så tänkte att blogga kan jag ju göra! Då håller jag mig sysselsatt. Är onsdag idag men känns som måndag. Kom tillbaka från Gotland igår så denna dag har varit den första tillbaka på ep efter påsken. Hade en hel hög med läsning till morgondagens seminarium så den har jag betat av i Boye idag. Försökt börja klura på b-uppsatsen också kanske (eh la väl totalt en minut på det men jaja). Sen har jag lagat vegostroganoff och tränat puls medel. Stroganoffen var god men puls medeln var dålig. Man får väl börja ha en ja och nej lista på instruktörer vars pass man tycker om och tvärtom. Kanske är taskigt. Hur som helst, här kommer lite bilder från påsken! Har faktiskt tagit några!! 
På skärtorsdagen tog jag, pappa och Fanny en roadtrip till sudret. Först gick vi en sväng i Klinte som var en riktig spöksocken (hmm, tror att JP skulle sagt samhälle istället för socken kom jag på) och sedan hamnade vi i Hemse. Där var det mer liv och solen visade sig. Vi fikade på bagarns där det var mycket folk men vi lyckades ändå hitta ett eget rum att sitta i. Pappa mötte minst två han kände inom tio minuter, fattar inte hur man kan känna folk över hela ön. Jag känner typ ingen längre haha aja. 
Var mycket svårt att välja fika men blev väldigt nöjd med min bulle. En annan dag åt vi pizza i Fannys lägga. Eller bastun kan man också kalla den. 
Fanny undrade om jag ville ha en shot och trodde hon skulle ta upp en ingefära men det var äppelcidervinäger?! Jag var i chock. Tackade nej, sträckte mig till att lukta på den och höll på att spy av tanken att dricka det. Det är tydligen nyttigt. Kommer aldrig bli så fitspo tyvärr. 
Denna majestätiska smörgåstårta hade mamma gjort påskafton till ära! 
Jag och mamsen matchade i blått när ovan nämnda tårta skulle ätas. 
Andra saker jag gjorde under dessa fem heldagar som jag faktiskt hade på ön: gått promenad i Gnisvärd och fikat under den enda dagen det var någorlunda bra väder, fikat en gång till hos mormor och morfar och provat mormors gamla klänningar, läst ut en bok, chillat. Typ så. 
 
Nu ska jag se Modern Family, tja då! 
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com