Springa, sno och Sandra

Hej i hösten! Hoppas allt är bra med mina bloggläsare (mamma, mormor). Jag fördriver tiden innan jag ska åka till Blåsen och hålla minilektion för arbetslaget. Sjukt obekvämt att det ska filmas, kommer ej våga kolla på det sen när jag kommer hem. Två bilder från senaste veckan:
1. Eftersvettas med Emmy och monstera. Vi var galna i torsdags och sprang 7.5 km! Bara sådär! Sen var vi på föreläsning, jag fick ont i huvudet, åkte hem och sov och var sen med någon timme på insparken.
2. I fredags blev min cykel nästan stulen :( Mitt på blanka eftermiddagen klippte någon av mitt lås, insåg att jag hade ett till och la det avklippta låset i cykelkorgen. Jag drog direkt till Biltema och köpte två nya. Har snart lagt lika mycket pengar på lås som för själva cykeln, så skulle uppskatta om jag fick ha dessa i fred nu. 
I lördags var det kulturnatt i Uppis. Började dagen med insparken, föreläsning som var dålig men gratis lunch (plus kaffe och chokladboll). Sen cyklade jag och Emmy till Stadsbiblioteket och lyssnade på Sandra Beijer och Anna Ahlund. Minglade, åt chips och fick en bokpresent. Mycket bra. Sen kom Erik och vi åt tacos bla.

Klart slut på helg och ännu en vecka! Jag ska väl byta om och sedan cykla de tre kilometrarna till Blåsen. Hejrå!


Kommentarer
Anonym

Hoppas att du har nån mer läsare än oss😀kram på di

2017-09-12 @ 15:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com