söndag på soffan

Hej! 
 
Veckoslut och tur är väl det. Eller vet ej. Denna vecka har i alla fall skolan dragit igång igen och jag har köpt kurslitteratur för sjuka summor. Spännande när föreläsaren tycker man ska "spara böckerna så ni kan titta i dem senare i livet" eh, jag kommer sälja direkt hur annars ska man gå runt. Vi har i alla fall sluppit att vara på Blåsenhus denna vecka och istället haft föreläsningar i Universitetshuset. I denna pampiga aula. Mycket fint men också mycket oanpassat för föreläsningar, fanns inte ens bord. Jaja, livet är tufft när man får hänga där helt gratis bara sådär.
Insparken har fortsatt i samma tempo som förra veckan och det är ännu två veckor kvar. Har varit på klubben i reflexväst när jag var ansvarig fadder i tisdags och hejat på laget när de spelade spökboll i ösregn igår. Helvete, varför köper jag aldrig en regnjacka? Tydligen väldigt svårt för mig att förstå att jag måste ha en då jag skrev detta i maj:
Obviously så överlever jag, men lider. 
 
Just nu är jag i alla fall i Stockholm, ska dra mig tillbaka till Uppis strax. Behöver veckohandla, är tyvärr ganska dåligt på det. HUR blir man bra på att handla mat, jag står alltid på fredagen och inser att jag bara har majs och spaghetti hemma (detta blev för övrigt min middag just i fredags, men som tur var tog jag mitt förnuft till fånga och köpte en burgare på VG senare på kvällen så mamma behöver inte oroa sig). 
 
Dags att avrunda, hörrni vi hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com