hej på söndagkväll

Hej såhär på söndagkvällen! Jag har precis övat på min minilektion som jag ska hålla imorgon. Är orolig över att jag kommer prata för snabbt och att den kommer bli för kort, men får väl free-styla i så fall. Rock the microphone osv.
Jaha, då har ännu en isnparksvecka gått förbi och detta var även den sista. Både skönt och tråkigt att det är över igen. Idag känner jag mest att det är skönt dock mvh trött. Har inte gjort så mycket annat idag än att kolla på Gilmore. Eller jo, jag har röstat! Det var en bedrift ändå.
 
Bilden är i alla fall från i onsdags på Uplands när vi hade pubrunda. Fadder-Emmy, recce-max och MOR i mitten. Jag missade pubrundan förra året så det var mycket kul.
I fredags planerade Pop spex inför lördagens sittning. Titta vad fina! Spexet blev grymt också. Efteråt skulle vi käka burgare men alla nationer hade reccegask så vi hamnade till slut på Max. Gott det med.
Igår var en lång dag! Klockan 8 var jag på plats i Majs för att jobba lördagsfika. Både garnerade och åt smörgåstårta, sålde fika och sånt man gör på café. Sen snabbt hem till Emmy, äta pasta och smeta glitter över kinderna, halsen och armarna och mot V-dala! 
Där var det sittning med trerätters och tyvärr snaps. Blä. Vi sjöng ramsor och såg på spex. Sen var det dans till klockan två, var i starkt behov av sömn efteråt så däckade direkt när jag kom hem. 
 
Usch är det måndag imorgon? Lever i förnekelse.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com