hej på söndagkväll

Hej såhär på söndagkvällen! Jag har precis övat på min minilektion som jag ska hålla imorgon. Är orolig över att jag kommer prata för snabbt och att den kommer bli för kort, men får väl free-styla i så fall. Rock the microphone osv.
Jaha, då har ännu en isnparksvecka gått förbi och detta var även den sista. Både skönt och tråkigt att det är över igen. Idag känner jag mest att det är skönt dock mvh trött. Har inte gjort så mycket annat idag än att kolla på Gilmore. Eller jo, jag har röstat! Det var en bedrift ändå.
 
Bilden är i alla fall från i onsdags på Uplands när vi hade pubrunda. Fadder-Emmy, recce-max och MOR i mitten. Jag missade pubrundan förra året så det var mycket kul.
I fredags planerade Pop spex inför lördagens sittning. Titta vad fina! Spexet blev grymt också. Efteråt skulle vi käka burgare men alla nationer hade reccegask så vi hamnade till slut på Max. Gott det med.
Igår var en lång dag! Klockan 8 var jag på plats i Majs för att jobba lördagsfika. Både garnerade och åt smörgåstårta, sålde fika och sånt man gör på café. Sen snabbt hem till Emmy, äta pasta och smeta glitter över kinderna, halsen och armarna och mot V-dala! 
Där var det sittning med trerätters och tyvärr snaps. Blä. Vi sjöng ramsor och såg på spex. Sen var det dans till klockan två, var i starkt behov av sömn efteråt så däckade direkt när jag kom hem. 
 
Usch är det måndag imorgon? Lever i förnekelse.

Springa, sno och Sandra

Hej i hösten! Hoppas allt är bra med mina bloggläsare (mamma, mormor). Jag fördriver tiden innan jag ska åka till Blåsen och hålla minilektion för arbetslaget. Sjukt obekvämt att det ska filmas, kommer ej våga kolla på det sen när jag kommer hem. Två bilder från senaste veckan:
1. Eftersvettas med Emmy och monstera. Vi var galna i torsdags och sprang 7.5 km! Bara sådär! Sen var vi på föreläsning, jag fick ont i huvudet, åkte hem och sov och var sen med någon timme på insparken.
2. I fredags blev min cykel nästan stulen :( Mitt på blanka eftermiddagen klippte någon av mitt lås, insåg att jag hade ett till och la det avklippta låset i cykelkorgen. Jag drog direkt till Biltema och köpte två nya. Har snart lagt lika mycket pengar på lås som för själva cykeln, så skulle uppskatta om jag fick ha dessa i fred nu. 
I lördags var det kulturnatt i Uppis. Började dagen med insparken, föreläsning som var dålig men gratis lunch (plus kaffe och chokladboll). Sen cyklade jag och Emmy till Stadsbiblioteket och lyssnade på Sandra Beijer och Anna Ahlund. Minglade, åt chips och fick en bokpresent. Mycket bra. Sen kom Erik och vi åt tacos bla.

Klart slut på helg och ännu en vecka! Jag ska väl byta om och sedan cykla de tre kilometrarna till Blåsen. Hejrå!

söndag på soffan

Hej! 
 
Veckoslut och tur är väl det. Eller vet ej. Denna vecka har i alla fall skolan dragit igång igen och jag har köpt kurslitteratur för sjuka summor. Spännande när föreläsaren tycker man ska "spara böckerna så ni kan titta i dem senare i livet" eh, jag kommer sälja direkt hur annars ska man gå runt. Vi har i alla fall sluppit att vara på Blåsenhus denna vecka och istället haft föreläsningar i Universitetshuset. I denna pampiga aula. Mycket fint men också mycket oanpassat för föreläsningar, fanns inte ens bord. Jaja, livet är tufft när man får hänga där helt gratis bara sådär.
Insparken har fortsatt i samma tempo som förra veckan och det är ännu två veckor kvar. Har varit på klubben i reflexväst när jag var ansvarig fadder i tisdags och hejat på laget när de spelade spökboll i ösregn igår. Helvete, varför köper jag aldrig en regnjacka? Tydligen väldigt svårt för mig att förstå att jag måste ha en då jag skrev detta i maj:
Obviously så överlever jag, men lider. 
 
Just nu är jag i alla fall i Stockholm, ska dra mig tillbaka till Uppis strax. Behöver veckohandla, är tyvärr ganska dåligt på det. HUR blir man bra på att handla mat, jag står alltid på fredagen och inser att jag bara har majs och spaghetti hemma (detta blev för övrigt min middag just i fredags, men som tur var tog jag mitt förnuft till fånga och köpte en burgare på VG senare på kvällen så mamma behöver inte oroa sig). 
 
Dags att avrunda, hörrni vi hörs!
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com