ga, g-land & kommer inte på fler saker på g i mitt liv just nu

Hej! 
 
Har precis packat inför att åka till Gotland imorgon och nu blöder jag näsblod. En rest från förkylningen jag hade för några veckor sen tror jag. 
Här är en bild jag tog i lördags som jag trodde skulle bli bra för det var verkligen fint ute, men det här är vad det blev. Jag hade en bra helg i alla fall! Jag tog bara en bild till under helgen vilket ju var mycket trist, men här är den:
Jag och Erik drack öl i papperspåse i fredags eftersom vi var på en 20-tals bar. Kul kan en tycka men ölen var säkert dyr. Fråga inte mig, jag betalade inte. I lördags var vi på vernissage i ett mycket litet rum med många människor och sedan åkte jag och mötte upp Nelly och Olle på Haymarket. Det var Nellsans (och hennes syster Fridas) fölsis nämligen! 22 blev hon och det skulle såklart firas. Vi åt middag på Boqueria och drack drink som ändrade färg när man hällde i... något. Vet inte riktigt vad. 
 
Efter middagen satte jag mig på tåget tillbaka till Uppsala och vid 23 när jag var framme cyklade jag till Sabina som också firade födelsedag (i förskott)! Kom därmed 5 timmar sent till festen men vad gör man när man när det inte går att klona sig. I söndags gick jag och Emmy på MeToo-demonstrationen på Stora Torget, fint att se 700 personer samlade och lyssna på bra talare. 
 
Och nu! Redo inför redovisning av grupparbete imorgon (också nämnt som ga i rubriken kanske måste förklaras) följt av 2 timmars bilresa till Nynäs. Ska bland annat byta däck på Gotland, är smart och åker två veckor tidigare detta år. Tänker att risken för att det ska komma oändliga mängder snö tills imorgon är ganska liten. Varför jag inte har däcken i Uppsala undrar ni? Jag med ibland. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com