en vecka

Hej! Går dåligt med bloggandet just nu. Ta det för vad det är, va. Jag har i alla fall haft en väldigt trevlig vecka!
 
I måndags hade vi tenta i ledarskap. Tentan var för lång/tiden för kort och jag skrev tills handen krampade. Långt ifrån nöjd med den. Vi får se hur det går. På kvällen tog vi några öl på Orvars och jag var hemma strax efter 22. Nöjd med den.
 
I tisdags fyllde Maya år! Vi samlades på Ica 8.30 och inhandlade saker man behöver till en najsig frulle.
Sen sjöng vi för Maya och åt en lång frulle innan föreläsning.
Efter föreläsningen cyklade jag ner till stationen och hämtade upp ett stycke lillasyster (hm lät verkligen som att hon var en köttbit blev inte alls bra). 
Fanny var hos mig till i fredags. Vi shoppade (en regnjacka till mig, träningstillbehör till henne), åt på Pinchos och såg på Paradise Hotel. Avslutade hennes vistelse med tacos på Norrlands, sen gick jag på föreläsning och på kvällen var jag på en ganska tråkig inideklubb på Kalmars. En gång spelade dem Gwen Stefani och då blev jag glad, men för det mesta var det konstig indie som jag ej kunde dansa till/hantera.
Jag kom hem vid 2-tiden och klockan 7 på lördagen ringde alarmet. Det var några timmar för tidigt kan man tycka. Men jag var stark och gick upp, klädde på mig regnjackan och cyklade till Norrlands. Jobbade lördagsfika vilket var trevligt, ännu trevligare efter en kopp kaffe. På kvällen kom Erik, vi åt tacos och såg Blade Runner på bio. Jag förstod cirka 1% av den filmen men var väl ”häftig” och Ryan Gosling var ju söt. Idag var vi på promenad i solen och träden var så här fina.

Jaja det var min vecka. Imorgon är det en ny, tänka sig vad tiden går;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com