En lista

Hej! Jag är uttråkad så slänger på en lista med arkivbilder yeah.

 

DAGENS LÅT:  Har ej lyssnat på musik idag men har av någon anledning Mollys Rygg mot rygg på huvudet? Har liksom inte lyssnat på den på flera veckor. Kanske drömt att jag lyssnade på den. Vet i alla fall att jag drömde om att jag tappade bort Fannys leg och att jag inte fick köpa folköl för att jag var skriven i Sigtuna. 

DAGENS KLÄDSEL: Har inte bytt om från sovkläder än. Ska göra det snart och då ska jag klä mig varmt för att det ser ut att vara riktigt kallt ute. Plus att det är allmänt kallt i mitt rum, men har slagit på värmen nu så hoppas det blir bättre asap.

DAGENS FRISYR: En knut. Mitt hår börjar bli så slitet och långt, inte alls nöjd. Men mamma har bokat en klipptid till mig nästa vecka haha. När man får nog:) 

DAGENS MAT: Har ätit fruktkusar till frukost (sååå gott, men ovärt att köpa då det bara räcker till 6 frukostar typ mvh snålis). Ska göra någon gryta med kokosmjölk till lunch tror jag. Hoppas det blir gott. 

DAGENS PLANER: Klockan 12 ska jag möta min grupp och göra uppgift som ska lämnas in och redovisas nästa vecka. Ikväll ska jag åka till Stockholm och kanske ta en öl. Eller inte.

DAGENS VILL HA: En inkomst? Men det löser sig snart. 

 
DAGENS TRÅKIGASTE: Att läsa om matematiksvårigheter? Som jag verkligen inte kommer ha användning för? Snälla säg hur man ska motiveras att göra det när man pluggar svenska?

DAGENS BOK: Läser Ett litet liv just nu. Har läst 165 sidor vilket Goodreads säger är 23%, kämpa. Jag har i alla fall börjat komma in i den nu och gillar den hittills. 

DAGENS DRYCK: Vatten is my friend.

DAGENS KÖP: Lär väl bli att fylla på SL-kortet. 

DAGENS GODIS: Kanske inte godis, men har en kanelbulle kvar som mamma bakat! Hon skickade med en påse när Fanny var här <3

 

DAGENS HUMÖR: Glad. Lite stressad över att jag skriver blogginlägg just nu och inte pluggar. Men  behöver nog inte känna den stressen, ligger bra till i läsningen osv.

DAGENS KOMPLIMANG: Tyvärr ingen ännu, väntar ivrigt. 

DAGENS PERSONER: Som jag kommer träffa eller vadå? I så fall: arbetslaget, korridorsgrannar och Erik. Eller något i den stilen.

 

Jaha, läste igenom detta nu och det var kanske inte så jättekul att läsa. Men hejdåååKommentarer
Nelly

Alltid kul läsning, mvh <3

2017-10-20 @ 17:49:20
Mor

Mycket smått o gott o läsa o begrunda😍

2017-10-20 @ 20:32:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com