ga, g-land & kommer inte på fler saker på g i mitt liv just nu

Hej! 
 
Har precis packat inför att åka till Gotland imorgon och nu blöder jag näsblod. En rest från förkylningen jag hade för några veckor sen tror jag. 
Här är en bild jag tog i lördags som jag trodde skulle bli bra för det var verkligen fint ute, men det här är vad det blev. Jag hade en bra helg i alla fall! Jag tog bara en bild till under helgen vilket ju var mycket trist, men här är den:
Jag och Erik drack öl i papperspåse i fredags eftersom vi var på en 20-tals bar. Kul kan en tycka men ölen var säkert dyr. Fråga inte mig, jag betalade inte. I lördags var vi på vernissage i ett mycket litet rum med många människor och sedan åkte jag och mötte upp Nelly och Olle på Haymarket. Det var Nellsans (och hennes syster Fridas) fölsis nämligen! 22 blev hon och det skulle såklart firas. Vi åt middag på Boqueria och drack drink som ändrade färg när man hällde i... något. Vet inte riktigt vad. 
 
Efter middagen satte jag mig på tåget tillbaka till Uppsala och vid 23 när jag var framme cyklade jag till Sabina som också firade födelsedag (i förskott)! Kom därmed 5 timmar sent till festen men vad gör man när man när det inte går att klona sig. I söndags gick jag och Emmy på MeToo-demonstrationen på Stora Torget, fint att se 700 personer samlade och lyssna på bra talare. 
 
Och nu! Redo inför redovisning av grupparbete imorgon (också nämnt som ga i rubriken kanske måste förklaras) följt av 2 timmars bilresa till Nynäs. Ska bland annat byta däck på Gotland, är smart och åker två veckor tidigare detta år. Tänker att risken för att det ska komma oändliga mängder snö tills imorgon är ganska liten. Varför jag inte har däcken i Uppsala undrar ni? Jag med ibland. 

En lista

Hej! Jag är uttråkad så slänger på en lista med arkivbilder yeah.

 

DAGENS LÅT:  Har ej lyssnat på musik idag men har av någon anledning Mollys Rygg mot rygg på huvudet? Har liksom inte lyssnat på den på flera veckor. Kanske drömt att jag lyssnade på den. Vet i alla fall att jag drömde om att jag tappade bort Fannys leg och att jag inte fick köpa folköl för att jag var skriven i Sigtuna. 

DAGENS KLÄDSEL: Har inte bytt om från sovkläder än. Ska göra det snart och då ska jag klä mig varmt för att det ser ut att vara riktigt kallt ute. Plus att det är allmänt kallt i mitt rum, men har slagit på värmen nu så hoppas det blir bättre asap.

DAGENS FRISYR: En knut. Mitt hår börjar bli så slitet och långt, inte alls nöjd. Men mamma har bokat en klipptid till mig nästa vecka haha. När man får nog:) 

DAGENS MAT: Har ätit fruktkusar till frukost (sååå gott, men ovärt att köpa då det bara räcker till 6 frukostar typ mvh snålis). Ska göra någon gryta med kokosmjölk till lunch tror jag. Hoppas det blir gott. 

DAGENS PLANER: Klockan 12 ska jag möta min grupp och göra uppgift som ska lämnas in och redovisas nästa vecka. Ikväll ska jag åka till Stockholm och kanske ta en öl. Eller inte.

DAGENS VILL HA: En inkomst? Men det löser sig snart. 

 
DAGENS TRÅKIGASTE: Att läsa om matematiksvårigheter? Som jag verkligen inte kommer ha användning för? Snälla säg hur man ska motiveras att göra det när man pluggar svenska?

DAGENS BOK: Läser Ett litet liv just nu. Har läst 165 sidor vilket Goodreads säger är 23%, kämpa. Jag har i alla fall börjat komma in i den nu och gillar den hittills. 

DAGENS DRYCK: Vatten is my friend.

DAGENS KÖP: Lär väl bli att fylla på SL-kortet. 

DAGENS GODIS: Kanske inte godis, men har en kanelbulle kvar som mamma bakat! Hon skickade med en påse när Fanny var här <3

 

DAGENS HUMÖR: Glad. Lite stressad över att jag skriver blogginlägg just nu och inte pluggar. Men  behöver nog inte känna den stressen, ligger bra till i läsningen osv.

DAGENS KOMPLIMANG: Tyvärr ingen ännu, väntar ivrigt. 

DAGENS PERSONER: Som jag kommer träffa eller vadå? I så fall: arbetslaget, korridorsgrannar och Erik. Eller något i den stilen.

 

Jaha, läste igenom detta nu och det var kanske inte så jättekul att läsa. Men hejdååå

en vecka

Hej! Går dåligt med bloggandet just nu. Ta det för vad det är, va. Jag har i alla fall haft en väldigt trevlig vecka!
 
I måndags hade vi tenta i ledarskap. Tentan var för lång/tiden för kort och jag skrev tills handen krampade. Långt ifrån nöjd med den. Vi får se hur det går. På kvällen tog vi några öl på Orvars och jag var hemma strax efter 22. Nöjd med den.
 
I tisdags fyllde Maya år! Vi samlades på Ica 8.30 och inhandlade saker man behöver till en najsig frulle.
Sen sjöng vi för Maya och åt en lång frulle innan föreläsning.
Efter föreläsningen cyklade jag ner till stationen och hämtade upp ett stycke lillasyster (hm lät verkligen som att hon var en köttbit blev inte alls bra). 
Fanny var hos mig till i fredags. Vi shoppade (en regnjacka till mig, träningstillbehör till henne), åt på Pinchos och såg på Paradise Hotel. Avslutade hennes vistelse med tacos på Norrlands, sen gick jag på föreläsning och på kvällen var jag på en ganska tråkig inideklubb på Kalmars. En gång spelade dem Gwen Stefani och då blev jag glad, men för det mesta var det konstig indie som jag ej kunde dansa till/hantera.
Jag kom hem vid 2-tiden och klockan 7 på lördagen ringde alarmet. Det var några timmar för tidigt kan man tycka. Men jag var stark och gick upp, klädde på mig regnjackan och cyklade till Norrlands. Jobbade lördagsfika vilket var trevligt, ännu trevligare efter en kopp kaffe. På kvällen kom Erik, vi åt tacos och såg Blade Runner på bio. Jag förstod cirka 1% av den filmen men var väl ”häftig” och Ryan Gosling var ju söt. Idag var vi på promenad i solen och träden var så här fina.

Jaja det var min vecka. Imorgon är det en ny, tänka sig vad tiden går;)

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com