valborg, danska, MAJ!

Hej! Det är maj och på fredag ska det bli 20 grader. Idag har jag köpt en jeansjacka och hade inte ens ett lager vantar på mig. Vantarna är det sista jag släpper innan sommaren, så nu är jag redo. Vårterminens sista kurs drog igång igår och nu ska man tydligen gå på föreläsningar där läraren bara pratar danska. Försöker mest förstå lösryckta ord och få något slags sammanhang i det hon säger. Tappar jag fokus en sekund så är det kört.
 
Sen vi hördes sist (vi, vem är detta ständiga vi) har jag firat valborg tre dagar i sträck. I fredags skrev jag tenta, åkte hem och drack smoothie, sen cyklade jag över vägen för att grilla i solen. Tyvärr försvann den solen ganska fort, men man måste ju carpa när man kan. Sen dansade vi på Smålands i flera timmar, det var så bra musik att vi aldrig hann ta en danspaus = svettigt. 
Sen blev det kvalborg. Åt tacos hos Ellen innan vi åkte till ÖG för att se något tråkigt indieband följt av Little Jinder. På ÖG var det låtsas-summerburst med bajamajor osv. De stängde vid 22, så sen åkte vi till Norrlands och köade ganska länge för att vara där inne typ lika länge. 
Sen i söndags ringde alarmet klockan 8, vilket kändes orimligt tidigt. Jag bredde några torra mackor i köket medan en annan mer rutinerad student fixade med sin lyxmatsäck (så lyxig var den kanske inte, men hon hade cream cheese med någon örtsmak och färskt bröd ändå). Packade i alla fall med mig mina mackor och cyklade till eko för champangefrukost! Drack ingen champange men det gick bra ändå. Hade tre lager kläder på mig men sen blev plötsligt jättevarmt och jag brände ansiktet. Efter närmare 8 timmar i ekoparken cyklade jag hem, sen till Emmy som bjöd på pasta eftersom jag bara hade majs hemma. Väldigt snällt. Efter ett tag kom Petra och Lovisa, vi gick på korridorsfest, gud är så trött på att skriva nu, men det var kul. Åt falafel från Rosa Pantern och somnade hemma hos Emmy eftersom jag inte orkade cykla 10 min hem (vi säger så i alla fall).
 
Ok. Nu har jag skrivit bloggens längsta inlägg tror jag. Ska publicera detta sen läsa bok. Kram
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com