två på en vecka!!

Hej bloggish!! Det var inte så längesen vi hördes ändå. Men ju oftare "vi" hörs desto bättre, eh. Söndag i alla fall och jag äter mackor och brygger kaffe. Denna vecka har känts lite halv då jag bara låg och snorade mån-ons och verkligen hade minimal mänsklig kontakt. De i korridoren hade det enda fysiska beviset att jag levde. Typ. Men! har haft det bra ändå. Drack öl med kompisar i torsdags och hade tacokväll med Emmy i fredags. Igår åt jag glittrig kaka på lördagsfika med Eurovisiontema och sen kom Erik till Uppis. Det var ändå rätt varmt igår så spenderade mycket tid utomhus.
Vi tog en utflykt till Danmark (hehe tror området heter så) och Linnés Hammarby. Gled in på en guidad tur och åt en gigantisk kanelbulle. Anammade min inre gullviva:
EHHH, vill ej hållas ansvarig för dessa bilder men ja det var helt klart min idé. På kvällen åt vi burgare, drack öl och såg Manchester by the sea på bio. Grät lite och blev frustrerad över slutet. 
 
Och idag har jag gjort nada noll ingenting. Haft huvudvärk sedan jag vaknade, brukar få det av halvdisigt väder. Har legat och sett Vänner, läst en sida (med betoning på EN) i en bok. Imorgon går mitt gymkort ut för terminen så tänkte gå på favvojympan ikväll, en sista gång. Sentimentalt. 

OBS att jag tänkte publicera detta NU kl. 16.20 men att mitt internet la av. Så får se när det kommer upp... detta... fantastiska...... inlägg...... på sandrajm.blogg.se......


Kommentarer
Nelly

Hahaha, gullviva-bilden <33

2017-05-14 @ 21:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com