sista veckan

Hej från ett regnigt Uppsala!! Varje gång det regnar undrar jag alltid: varför köper jag inte en regnjacka? Livet hade varit enklare, tyvärr tycker jag tydligen inte att detta är ett tillräckligt stort problem för att ta mig till en affär och lösa det. Aja, jag överlever. 
 
En sak jag dock inte är lika säker på att jag kommer överleva är denna tenta. Har ju pluggat i över en vecka, varför känns det inte som att jag lärt mig nåt? Imorgon är sista pluggdagen, får hoppas att det släpper då. Just nu är det en hel röra av bokmålnynorskadanska som inte går att sortera ut. 
Två selfies från i fredags kan jag bjuda på! Även fast det är en väääldigt osmickrande bild på mig till vänster, ser dessutom ut som att jag har en gigantisk hand. Aja, det var en snapchat till Fanny som hade mösspåtagning. Tvingade henne att spamma mig med snaps under hela dagen vilket hon gladeligen gjorde:) Aja, medan hon svirade runt på Gute hängde jag på Studentvägen hos Ellen. Resten av helgen var VARM, det var skönt. Krånglade med skrivare på EP och fick åka och köpa kopieringskort på stadsbibblan istället. Pluggade norska vid Fyrisån och åt vindruvor/drömmar. 
Och igår, hörreni! Sprang jag och Emmy Vårruset! Anmälde oss förra veckan och hade tränat sammanlagt två gånger inför detta lopp. Det var sjukt kul! Jag hatar och springa egentligen, men det är ju en himla bra träningsform så här på sommaren. Så detta får bli starten på en löpsäsong (hahahha kände mig så töntig när jag skrev det där, framför allt för jag kan tänka mig Sandra om 3 månader i soffan med en Marabou på magen och ba vadå springa). 
 
På lördag åker jag till Gotland! Blandade känslor för att åka så tidigt, men det kommer bli kul. Har ju en balväska att leverera till Fanny och sånt där. Men innan dess har jag en tenta och tvätt och packning att göra. Imorgon ska vi kicka igång pluggdagen med frukost på Norrlands för extra motivation, det behövs i nuläget. Det plus Delicatoboll.
 
Kramisar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com