familjen på min tandkräm osv

Hej hej! Hoppas ni har det bra trots snö och hagel. Jag har blivit förkyld så har legat hemma igår och idag. Läser ändå norska på distans den här veckan, så att ligga i sängen och lyssna på föreläsningen istället för i en lektionssal passar perfekt. Vältajmat. 
 
Förra veckan bjöd på en del härliga dagar (lol) som till exempel i torsdags när vi samlades på Studentvägen för att grilla korv och annat. Vill grilla hela tiden! Dock svårt att få igång en grill. Kan ej ta det ansvaret. 
Lördagen bjöd på fika i Majs följt av en secondhandrunda och söndagen tillbringade jag med Nelly! Vi åt crepes som ni ser. Alltid när man är på creppan hemma så tänker man "åh sen efter maten vill vi kanske ha en efterrättscrepe" men man orkar aldrig. Så vi skippade mat-galetten och gick direkt på glassen. Gud, nu håller jag på att slänga med en massa franska ord jag inte vet hur man använder. Jaja. Efter maten vandrade vi runt, såg Veronica Maggio på Nytorget och kollade kläder vi inte har råd med. Mysigt att få hänga med Nelly en helt vanlig söndag ändå. 
 
Nä vad händer annars då. Jag har äntligen köpt en dammsugare, slipper korridorens stinkande och värdelösa sak. Den är väldigt liten + söt. Sen köpte jag en tandkräm häromdagen på extrapris och när jag tog ur den ur kartongen fick jag se det här:
Kan vi diskutera? Inte? Har jag köpt en tandkräm från 50-talet? Behöver jag dessa människors lycka kastad i ansiktet varje gång jag ska borsta tänderna? Svaret = nej. 
 
Dejlig tirsdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com