sista veckan

Hej från ett regnigt Uppsala!! Varje gång det regnar undrar jag alltid: varför köper jag inte en regnjacka? Livet hade varit enklare, tyvärr tycker jag tydligen inte att detta är ett tillräckligt stort problem för att ta mig till en affär och lösa det. Aja, jag överlever. 
 
En sak jag dock inte är lika säker på att jag kommer överleva är denna tenta. Har ju pluggat i över en vecka, varför känns det inte som att jag lärt mig nåt? Imorgon är sista pluggdagen, får hoppas att det släpper då. Just nu är det en hel röra av bokmålnynorskadanska som inte går att sortera ut. 
Två selfies från i fredags kan jag bjuda på! Även fast det är en väääldigt osmickrande bild på mig till vänster, ser dessutom ut som att jag har en gigantisk hand. Aja, det var en snapchat till Fanny som hade mösspåtagning. Tvingade henne att spamma mig med snaps under hela dagen vilket hon gladeligen gjorde:) Aja, medan hon svirade runt på Gute hängde jag på Studentvägen hos Ellen. Resten av helgen var VARM, det var skönt. Krånglade med skrivare på EP och fick åka och köpa kopieringskort på stadsbibblan istället. Pluggade norska vid Fyrisån och åt vindruvor/drömmar. 
Och igår, hörreni! Sprang jag och Emmy Vårruset! Anmälde oss förra veckan och hade tränat sammanlagt två gånger inför detta lopp. Det var sjukt kul! Jag hatar och springa egentligen, men det är ju en himla bra träningsform så här på sommaren. Så detta får bli starten på en löpsäsong (hahahha kände mig så töntig när jag skrev det där, framför allt för jag kan tänka mig Sandra om 3 månader i soffan med en Marabou på magen och ba vadå springa). 
 
På lördag åker jag till Gotland! Blandade känslor för att åka så tidigt, men det kommer bli kul. Har ju en balväska att leverera till Fanny och sånt där. Men innan dess har jag en tenta och tvätt och packning att göra. Imorgon ska vi kicka igång pluggdagen med frukost på Norrlands för extra motivation, det behövs i nuläget. Det plus Delicatoboll.
 
Kramisar

carpe

Hej! Varning för inlägg med carpe diem-bilder utomhus.
Huuur sjukt ändå att det är tentavecka igen (ska jag hålla på och skriva tentor varje månad i 4 år till lägg av) och att det även är terminens sista. Att jag går på något slags sommarlov och om två veckor befinner mig på något slags jobb? Är dock taggad.
 
I alla fall, sedan sist så har jag bland annat ätit glass vid Fyrisån och vunnit en match i kubb (även förlorat en kanske). Råkat anmäla mig till Vårruset på måndag. Säger råkat för att jag och Emmy sprang 5 km idag och jag dog så nu kommer jag dra mig ur. Var sjukt pepp tills jag insåg att man måste springa. Fysisk aktivitet. Vem försöker jag vara. Men det blir kul?
Inspo-bild, running is my passion. The only time I feel free is when I'm on the track osv.
 
Aaannaaaars då. Imorgon är det redan onsdag och jag ska försöka vara på EP klockan 9.00. Gå igenom föreläsningar och gå på föreläsning. Tror det är dansk grammatik som gäller, får se hur det går. 

två på en vecka!!

Hej bloggish!! Det var inte så längesen vi hördes ändå. Men ju oftare "vi" hörs desto bättre, eh. Söndag i alla fall och jag äter mackor och brygger kaffe. Denna vecka har känts lite halv då jag bara låg och snorade mån-ons och verkligen hade minimal mänsklig kontakt. De i korridoren hade det enda fysiska beviset att jag levde. Typ. Men! har haft det bra ändå. Drack öl med kompisar i torsdags och hade tacokväll med Emmy i fredags. Igår åt jag glittrig kaka på lördagsfika med Eurovisiontema och sen kom Erik till Uppis. Det var ändå rätt varmt igår så spenderade mycket tid utomhus.
Vi tog en utflykt till Danmark (hehe tror området heter så) och Linnés Hammarby. Gled in på en guidad tur och åt en gigantisk kanelbulle. Anammade min inre gullviva:
EHHH, vill ej hållas ansvarig för dessa bilder men ja det var helt klart min idé. På kvällen åt vi burgare, drack öl och såg Manchester by the sea på bio. Grät lite och blev frustrerad över slutet. 
 
Och idag har jag gjort nada noll ingenting. Haft huvudvärk sedan jag vaknade, brukar få det av halvdisigt väder. Har legat och sett Vänner, läst en sida (med betoning på EN) i en bok. Imorgon går mitt gymkort ut för terminen så tänkte gå på favvojympan ikväll, en sista gång. Sentimentalt. 

OBS att jag tänkte publicera detta NU kl. 16.20 men att mitt internet la av. Så får se när det kommer upp... detta... fantastiska...... inlägg...... på sandrajm.blogg.se......
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com