livet hörrni

Så jäkla oinspirerande att blogga ändå. Men jag kämpar på. Kul att ha i framtiden!! Eller nåt. I alla fall: ny vecka, ny månad (snart) och ny kurs! Språksociologi. Tycker hittills det verkar kul men det gör mig inte lika pepp som kanske littvet gjorde. Men man vänjer sig väl. 
 
Annars kan vi ju prata om vädret om vi vill. Igår var det typ 20 grader?! Så. Jäkla. Gött. Åt glass medan solen ba värmde mitt ansikte både i lördags och i söndags. Livet, hörrni.
 
 
I lördags åt jag nämnda glass vid Drottningholm! Har aldrig varit där, så var väl på tiden. Dock sorligt att jag inte fick igång min systemkamera som jag hade med mig. Minneskortet har liksom fastnat på något sätt, har försökt lirka ur det med en pincett men det går inte. Och vill ju inte riskera att förstöra kameran. Så får nog lämna in den till någon som vet. Seeegt dock. :(:(
I söndags åt jag glassen i Bromma, sen åkte jag hem till Nelly och lagade mat i hennes superfräscha lägenhet (hon har diskmaskin och tvättmaskin och balkong vad mer behöver man i livet?? är så avis). Vi lagade sötpotatisgryta med kokosris och det blev så gott. Kanske inte ser så gott ut på bilden, men lovar. Blev mycket mat också, åt upp det sista till lunchen idag. 
 
Idag har jag varit på synundersökning pga inte hållbart att ha ont i huvudet varje dag, något måste vara fel liksom. Och om två veckor blir jag med glasögon! Alltså ända sen jag åkte ifrån optikern har jag fått en bild i huvudet att dem jag valde ut såg rätt tantiga ut? Så är orolig nu. Har liksom glömt redan. Hoppas jag kommer ihåg fel och att jag blir cool i dem B-) Nu ska jag väl se ett avsnitt Girls och sen sova! Godnatt. <3


Kommentarer
Nelly

Mys!!

2017-03-29 @ 13:38:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com