Helg!!

Hej! 
 
Brist på inlägg denna vecka, men också brist på wi-fi (ok har väl egentligen haft wi-fi igen sedan onsdag eftermiddag men eh skyll på det ja). 
Sedan vi hördes sist har jag bland annat ätit pannkakor och läst Processen och I väntan på Godot. Även hållt seminarium om de sistnämnda. Skönt att har det avklarat. På torsdag är det dags att börja skriva hemtenta sen är det byebye litteraturvetenskap för ett tag. Ska bli skönt att få själv få välja vilken bok man ska läsa härnäst men också lite tråkigt såklart. 
I onsdags var det kvinnodagen och jag gick fackeltåg med Emmy. Var så kul och riktigt peppande. Mitt rum luktar skorsten nu. Och sen bredvid en bild från när jag läste Stig Dagerman på pendeln. 
 
Och nu är det helg! Så skönt. Ska försöka skumma igenom Kallocain idag, läste ju den i januari men vi ska ha seminarium om den på tisdag så känns smart att fräscha upp minnet lite. Annars måste jag dammsuga. Och diska. Är trött idag efter dans på GH igår, var nog ej hemma förrän halv fyra imorse. Meen ett steg i taget!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com