häng med

Hej på er! Har ej bloggat på någon vecka så nu är det dags att uppdatera er om vad som händer i mitt sjukt spännande liv. Häng med.
 
Midsommar var det för en vecka sedan! Jag var i sommarstugan på dagen. Faster, kusin och morföräldrarna var på besök och åt sill/potatis med oss. Sedan åkte vi ner till Katthamra och jag dansade runt midsommarstången med en förvirrad tvååring. På kvällen åkte jag över halva Gotland (typ, kändes som det) till Lickershamn där bland annat Nelly var! Åt så himla god grillbuffé och dansade till livemusik. Dagen efter jobbade jag till 13, sen trotsade jag och Fanny regnet och tog oss till Tofta för after beach. Det var så kallt till en början, men sen kom solen fram! 
Annars har inte jobbat så mycket, har bara två pass denna vecka. Har chillat istället och det har inte varit fy skam må jag säga. Apropå Skam, så fint sista avsnitt. Cried.
Men igår kväll hängde jag och Nelly på Krönet! Drack sangria och beställde in smårätter. Kändes ganska så jättesomrigt, trots att det blev lite kallt när solen gick ner. Krönet måste ju ha Visbys bästa utsikt, så himla fint. Nästan lika fin som Nelly!!
 
Annars: ett år på lärarprogrammet är over and done då vi fick resultat från sista tentan för några dagar sen. Jäklar var skönt! Och imorgon ska jag springa Tjejruset med jobbet, väderprognosen säger regn och storm men ska väl gå.
 
Kramkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com