4 pics från livet

Hej! 
Bjuder på två bilder från innan jag lämnade fastlandet för tre veckor sen. Dans på bryggan efter tenta och bubbel med Nelly när vi inte hann fram till Maggio innan Grönan stängde.
Denna vecka har jag hittills bara haft utbildning med jobbet, inte jobbat några vanliga pass. Nu ska jag tydligen kunna hantera människor i krissituationer. Herregud. Kan ju knappt hantera mig själv så att säga. Jaja: den första bilden är från i lördags när jag var fancy och drack bubbel på vernissage, för att sedan guida Eriks kompisar genom Visby. Eller jag guidade nog inte så mycket, har ju ett obefintligt lokalsinne. På kvällen var vi ännu mer fancy och drack gratis öl och åt snittar. Ganska många snittar eftersom man var för snål för att köpa mat. Eh ja. 
 
Annars har jag chillat med Tusse vilket bild nummer två i collaget visar. Har solat och läst ut en bok. Igår var jag på kick-off där vi bland annat åkte ner genom bagagebandet??! Mycket kul. Imorgon ska jag jobba några timmar för att sedan åka ut till sommarstugan. Midsommar på G.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com