häng med

Hej på er! Har ej bloggat på någon vecka så nu är det dags att uppdatera er om vad som händer i mitt sjukt spännande liv. Häng med.
 
Midsommar var det för en vecka sedan! Jag var i sommarstugan på dagen. Faster, kusin och morföräldrarna var på besök och åt sill/potatis med oss. Sedan åkte vi ner till Katthamra och jag dansade runt midsommarstången med en förvirrad tvååring. På kvällen åkte jag över halva Gotland (typ, kändes som det) till Lickershamn där bland annat Nelly var! Åt så himla god grillbuffé och dansade till livemusik. Dagen efter jobbade jag till 13, sen trotsade jag och Fanny regnet och tog oss till Tofta för after beach. Det var så kallt till en början, men sen kom solen fram! 
Annars har inte jobbat så mycket, har bara två pass denna vecka. Har chillat istället och det har inte varit fy skam må jag säga. Apropå Skam, så fint sista avsnitt. Cried.
Men igår kväll hängde jag och Nelly på Krönet! Drack sangria och beställde in smårätter. Kändes ganska så jättesomrigt, trots att det blev lite kallt när solen gick ner. Krönet måste ju ha Visbys bästa utsikt, så himla fint. Nästan lika fin som Nelly!!
 
Annars: ett år på lärarprogrammet är over and done då vi fick resultat från sista tentan för några dagar sen. Jäklar var skönt! Och imorgon ska jag springa Tjejruset med jobbet, väderprognosen säger regn och storm men ska väl gå.
 
Kramkram

4 pics från livet

Hej! 
Bjuder på två bilder från innan jag lämnade fastlandet för tre veckor sen. Dans på bryggan efter tenta och bubbel med Nelly när vi inte hann fram till Maggio innan Grönan stängde.
Denna vecka har jag hittills bara haft utbildning med jobbet, inte jobbat några vanliga pass. Nu ska jag tydligen kunna hantera människor i krissituationer. Herregud. Kan ju knappt hantera mig själv så att säga. Jaja: den första bilden är från i lördags när jag var fancy och drack bubbel på vernissage, för att sedan guida Eriks kompisar genom Visby. Eller jag guidade nog inte så mycket, har ju ett obefintligt lokalsinne. På kvällen var vi ännu mer fancy och drack gratis öl och åt snittar. Ganska många snittar eftersom man var för snål för att köpa mat. Eh ja. 
 
Annars har jag chillat med Tusse vilket bild nummer två i collaget visar. Har solat och läst ut en bok. Igår var jag på kick-off där vi bland annat åkte ner genom bagagebandet??! Mycket kul. Imorgon ska jag jobba några timmar för att sedan åka ut till sommarstugan. Midsommar på G.

dålig knämamma osv

Godmorgon!

Jag har egentligen inte gjort så mycket mer hittills under mitt sommarlov än jobbat samt firat Fannys student. Men det är väl inte fy skam egentligen. Nu är jag dock ledig i tre dagar och tackade snällt nej till ett extrapass idag. Ser väldigt mycket fram emot dessa dagar ändå, även om det blir lite fortsatt studentfirande. Idag ska jag och Fanny i alla fall gå på stan. Jag behöver köpa nya springskor ifall jag ska kunna titulera mig som en riktig löpare. Just nu springer jag i inomhusgympaskor typ, det vill säga att jag kan höra hur mina knän bara skriker att jag är en dålig knämamma. Sen behöver jag åka till Mekonomen också. Kul shoppingtur wow.
 
Kram! Vi hörs!
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com