hej lilla försummade blogg

Men orka uppdatera!!
 
Ett axplock av det som hänt sedan sist då. Förr förra fredagen var jag och Fanny och såg Movits på Gute, nästan exakt samma datum som förra året. På lördagen åkte jag och Erik till Fårö där mamma och Mange väntade med husbilen. Hängde vid Ekeviken, grillade och sov i tält. Sen på söndagen skulle vi fiska och då fick mamma ett fiskedrag i tummen och fick åka till lassis. Och när jag och Erik skulle åka hem pajade hans bil för tredje gången denna sommar. Dramatiskt värre.
Jag har läst denna, långsamt. Blev så positivt överraskad av denna, så rolig och bra och klok bok. En av de bästa böcker jag läst i år. Idag har jag börjat läsa Tripprapporter, mycket spännande.
Här är en bild på Nelly från Kallis förra veckan, med fanta och rosé i högsta hugg. Vad annars. 
De senaste dagarna har jag jobbat och ej känt att jag hunnit gjort något annat. I söndags skippade jag dock att gå och lägga mig vid 20 och mötte upp Moa som var nere på Gotland. Vi drack en drink på Vinäger och sen gick vi vidare till Krönet där solen gick ner. Vid 21.30 sa jag att tyvärr, nu är det way past my bed-time och så lämnade vi alla som preppade en kväll på le club. Aja, så är det väl ibland. Nu är jag i Kattvik, här äre mys. Jag och Fanny ska dra ner till hamnen nu, det är pubkväll på rökeriet så det måste man väl spana in, hejrå!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com