furillen och ruset

Hej! 

Så här fint var det på Furillen igår när vädret var lite halvkasst och det ända jag kände för att göra var att gå på loppis. Tyvärr hittade vi bara en loppis på alla de mil bilen fick gå, märkligt eftersom det brukar vara fullt av dem på somrarna. Erik köpte i alla fall keps som det stod Traktor på:) Som man gör. Har aldrig varit på Furillen dock, tycker såna typer av områden är så spännande. Hela stället kändes så övergivet och öde, trots att restaurangen bredvid var abonnerad för Almedals-peeps. 
En vecka går så fort på sommaren, sånt ger mig panik. Så fort det blev juli försvann lugnet jag hade i kroppen, att det fortfarande är myyycket kvar av sommaren. Nu känner jag att jag behöver göra saker mest hela tiden, och jobba lite mer måste jag nog. 
 
I fredags sprang jag som sagt Tjejruset, vilket var ett mycket förvirrande lopp. Konstig bana som gjorde att mamma som ville se på missade loppet totalt </3 Väldigt opeppig stämning också, väldigt få som sprang. SÅ jobbigt att springa från hamnen upp till stan igen i slutet på loppet också. Men men, vi blev bjudna på mat efteråt! Var ritktigt gott med lite slabbig potatissallad. Och det viktigaste: jag fick en medalj. 
 
Nu ska jag börja avrunda, ikväll vankas tacos och förhoppningsvis tidig insomning (låter som jag skall dö) då jag börjar vid 5-tiden imorgon och sen jobbar 13 timmar oj oj. I helgen kommer dock Emmy hit! Om två ynka dagar! Så blir bra att jobba tills dess så man känner sig vettig osv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com