hej lilla försummade blogg

Men orka uppdatera!!
 
Ett axplock av det som hänt sedan sist då. Förr förra fredagen var jag och Fanny och såg Movits på Gute, nästan exakt samma datum som förra året. På lördagen åkte jag och Erik till Fårö där mamma och Mange väntade med husbilen. Hängde vid Ekeviken, grillade och sov i tält. Sen på söndagen skulle vi fiska och då fick mamma ett fiskedrag i tummen och fick åka till lassis. Och när jag och Erik skulle åka hem pajade hans bil för tredje gången denna sommar. Dramatiskt värre.
Jag har läst denna, långsamt. Blev så positivt överraskad av denna, så rolig och bra och klok bok. En av de bästa böcker jag läst i år. Idag har jag börjat läsa Tripprapporter, mycket spännande.
Här är en bild på Nelly från Kallis förra veckan, med fanta och rosé i högsta hugg. Vad annars. 
De senaste dagarna har jag jobbat och ej känt att jag hunnit gjort något annat. I söndags skippade jag dock att gå och lägga mig vid 20 och mötte upp Moa som var nere på Gotland. Vi drack en drink på Vinäger och sen gick vi vidare till Krönet där solen gick ner. Vid 21.30 sa jag att tyvärr, nu är det way past my bed-time och så lämnade vi alla som preppade en kväll på le club. Aja, så är det väl ibland. Nu är jag i Kattvik, här äre mys. Jag och Fanny ska dra ner till hamnen nu, det är pubkväll på rökeriet så det måste man väl spana in, hejrå!
 

hejhej

Orkar inte blogga men känner att jag måste!! Det är A och O inom detta yrke att uppdatera ofta!! Jag skriver lite snabbt och langar in lite bilder så blir det nog bra. Orkar inte göra collage, då är det illa. I alla fall: Emmy har varit här. Vi hängde bland annat vid Blå Lagunen som ni ser på denna bild. 
Sen har vi hängt i Visby, på Gute och Glassis. Sånt man gör på G-land. Det var väldigt mysigt, ses i augusti för inspark!
Jag och Fanny var på Så mycket Burgsvik i tisdags! Det var så jäkla trevligt. Panetoz, Sabina Ddumba och Martin Stenmarck framkallade mycket dans. Femte året i Burre, hoppas jag kan åka dit nästa sommar igen.
Igår bjöd på reunion med trippeltrion, JP är äntligen tillbaka efter ett år i London <3 Så himla fint och mysigt att ses allihop igen.
Och sen när vi skulle åka hem var himlen så här fin. Livet va.

furillen och ruset

Hej! 

Så här fint var det på Furillen igår när vädret var lite halvkasst och det ända jag kände för att göra var att gå på loppis. Tyvärr hittade vi bara en loppis på alla de mil bilen fick gå, märkligt eftersom det brukar vara fullt av dem på somrarna. Erik köpte i alla fall keps som det stod Traktor på:) Som man gör. Har aldrig varit på Furillen dock, tycker såna typer av områden är så spännande. Hela stället kändes så övergivet och öde, trots att restaurangen bredvid var abonnerad för Almedals-peeps. 
En vecka går så fort på sommaren, sånt ger mig panik. Så fort det blev juli försvann lugnet jag hade i kroppen, att det fortfarande är myyycket kvar av sommaren. Nu känner jag att jag behöver göra saker mest hela tiden, och jobba lite mer måste jag nog. 
 
I fredags sprang jag som sagt Tjejruset, vilket var ett mycket förvirrande lopp. Konstig bana som gjorde att mamma som ville se på missade loppet totalt </3 Väldigt opeppig stämning också, väldigt få som sprang. SÅ jobbigt att springa från hamnen upp till stan igen i slutet på loppet också. Men men, vi blev bjudna på mat efteråt! Var ritktigt gott med lite slabbig potatissallad. Och det viktigaste: jag fick en medalj. 
 
Nu ska jag börja avrunda, ikväll vankas tacos och förhoppningsvis tidig insomning (låter som jag skall dö) då jag börjar vid 5-tiden imorgon och sen jobbar 13 timmar oj oj. I helgen kommer dock Emmy hit! Om två ynka dagar! Så blir bra att jobba tills dess så man känner sig vettig osv.
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com