tiiisdag

Hej! 

Hur är det? Är livet snällt mot er? Min dag började sådär med noll procent luft i cykeldäcket, men sedan har dagen varit bra! Har haft seminarium om Bellman och Stiernhielm, sen suttit i bibblan hela eftermiddagen och läst Gullivers resor. Min basgrupp skall hålla seminariet om den och Don Quijote på torsdag, så måste vara klar tills imorgon när vi ska förbereda inför det. Går dock segt för vi ska läsa den på engelska och jag läser långsamt när jag läser på svenska så på engelska blir det snigelfart. 
 
Vi hörs en annan dag, då kanske jag kan visa min nya tavla jag satt upp förra veckan. Mycket nöjd. Kram
En bild från i helgen var Nelly i Uppis! Vi gick ut på Norrlands och dansade till 4 på morgonen. Så mysigt att ha henne här! 

veckosammanfattning

Hej! Tänkte att jag kör en veckosammanfattning ala Sara Edström samtidigt som jag visar bilder från igår då jag och Erkan var på Skansen. Häng med då!!
Något jag gjorde den här veckan som var planerat:
Påbörjade en ny kurs i äldre litteratur, från antiken till 1850-talet. Party!
Som inte var planerat:
Hmm, känns som det mesta denna vecka varit relativt oplanerat, eller planerat en dag innan typ. Men fikade i måndags och gick ut på Snerikes i tisdags (rättning: skulle gå ut men efter att ha köat från 20 till 22 gav jag upp, cyklade hem och gick och la mig). Var på Skansen och åt på Koh Phangan igår (för man är ju hipp).
och något nytt jag gjorde:
Försökte mig på att läsa Iliaden och Odysséen, samt annan grekisk/romersk antik litteratur.
Ett tips från veckan:
Läste ut Flickorna av Emma Cline och kan tipsa om den! 
ett ögonblick från veckan som jag vill komma ihåg:
Igår när vi stod på Djurgårdsfärjan och solen lyste så starkt i ansiktet att jag var tvungen att titta bort.

tenta och sånt

Hej! 
 
Äntligen lördag. Skönt ändå. Att få sova länge och göra smoothie till frukost. Diggar det. 
 
Har varit en ganska tråkig vecka känner jag, med tentaplugg och mera tentaplugg. Men igår, efter en Ikealunch med klassen, blev tentan skriven. Skönt att ha den kursen avklarad (pepparpeppar, det hoppas jag i alla fall) eftersom vi haft den sen i november. Igår kväll var det sen tentafest, och det hade nog alla andra studenter också så vi fick svika nationernas timslånga köer och gå till vanlig klubb istället, där ölen kostade 60 spänn. Ej ok känner jag.
 
Och idag vaknade jag vid 10 och mådde bra efter två alvedon. Nu ska jag pallra mig till bibblan tänkte jag, men inte för att plugga (nej nej) utan för att lämna tillbaka alla böcker vi hade till den senaste kursen. Sen ikväll åker jag till Stockholm för att äta middag med Eriks kompis och hans flickvän. Andra saker jag ska göra i helgen: läsa böcker som inte är kurslitteratur. Blir bra det! Kram kram
Har inga nya bilder så här kommer en gammal vårbild för att.
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com