you get ready you get all dressed up

Tja-ba! Vad händer då? Förra veckan fick jag den största dosen D-vitamin på ett bra tag och nästa vecka blir det mars. Jorå, låter ganska bra. 
 
Jag var och besiktade bilden imorse! Bubblan blev underkänd på ett av halvljusen, så måste försöka fixa det. Annars gick det bra, eller, jag kan ju inte så mycket om bilar. Fick smsa pappa med rapport efteråt. Roligt när jag stod där och väntade och så kom en snubbe fram som fick sin bil bestiktad och ville prata bilar? Och om den gick bra osv? Jag ville hellre prata om min rosa rattmuff. Eller inte prata bilar alls pga ointresserad:)
 
Imorgon börjar nästa litteraturkurs som sträcker sig från 1850 till idag. Så de senaste dagarna har jag sträckläst Madame Bovary som vi ska diskutera på seminariet imorgon. Förutom läsning hann jag i helgen med middag och sällskapsspel i lördags, taco och promenad igår. Kan säga att jag är nöjd med helgen, men mitt semmelbegär blev icke stillat. DOCK ska jag nog till Majs Café på lördag och de har semmelfiesta. Så det blir mycket bra. 
I brist på bilder slänger jag in en bild från i torsdags, då klassen samlades hemma hos Amanda innan vi drog vidare till Stocken.
 
 
Annan bra grej är att Lana Del Rey har släppt en ny låt + musikvideo. Hon sjunger i rymden och det är coolt:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com