hej bloggen

Hej bloggen. Blir så konstigt när vi bara hörs en gång i veckan så här. Vi är ett dåligt långdistansförhållande, du och jag. Lite mer kontinuerligtet hade inte skadat ändå. Och att jag kanske började ta lite andra bilder än selfies.
 
I alla fall. Tisdagkväll och jag har äntligen blivit av med min huvudvärk jag haft sen i eftermiddags. Har egentligen haft ganska lite huvudvärk de senaste veckorna, men både idag och igår har varit värkiga. Det gör mig lite stressad när jag måste klämma cirka tre-fyra romaner i veckan, eftersom det är riktigt jobbigt att koncentrera sig med ett dunkande huvud. Jaja, nu har den släppt i alla fall. Vill så gärna läsa 40 sidor till i Mot fyren men får nog pausa för kvällen. 
 
Min helg var bra i alla fall! I lördags fick jag äntligen äta semla, hoooray! Majs café hade lördagsfika i vanlig ordning och jag fikade nämnda semla, fetaostfralla + kaffe för 50 spänn. Sen cyklade vi vidare till Boländerna och kollade secondhandbutiker. Hittade bland annat kurslitteratur som annars kostar 600 kronor för 30 kronor i bra skick, samt ett par byxor. I lördagskväll åkte jag till Stockholm och gick på födelsedagsfest och plockade upp en C.J.L Almqvist bok som de hade och droppade lite coola fakta om honom. Han var anklagad för mordförsök i Sverige och flydde till USA och hade typ tre fruar så fick fly igen. Jobbig snubbe. Är något litteraturhistorieskadad för tillfället. Och på söndagkväll åkte jag till Uppis igen och såg Apocalypse Now Redux hemma hos Petra eftersom vi ska ha sett den till torsdagens seminarium. Det var 3 väldigt långa timmar med för många avhuggna huvuden.
 
Imorgon är det onsdag och då ska jag sitta på EP och läsaläsaläsa. Kram och hoppas ni fått ätit en semla eller två idag! 
 
Och den enda bilden jag tagit i veckan är denna på en sida ur En herrgårdssägen alltså wow jag blir till och med trött på mig själv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com