då var det måndag igen och andra tråkiga berättelser

Hallo! 
 
Trevligt att veckans första dag snart redan är slut. Jag kom tillbaka till Uppsala i förmiddags och har sen varit i skolan och på bibblan. I helgen som varit hann jag med två födelsedagsfester, Top Gun och Unge Werthers Lidande. Så tycker den får väl godkänt! Speciellt eftersom födelsedagsfirandet igår innefattade bowling och det var flera år sedan jag bowlade. Lyckades få en strike i alla fall = lyckat. 
 
Denna vecka har jag inte något speciellt planerat utöver plugg, kanske en burgare och någon smoothie. Köpte en drös med bär och frukt på Ica i helgen pga så sugen på smoothie. Nästa vecka är det tenta och jag känner mig sjukt lost/oförberedd. Dock fick vi tillbaka januaritentan förra veckan och därmed blev första terminen avklarad och 30/300 hp ihopsamlade. Skål på den!
 
Gud. Visst är jag ointressant? Jag tråkar till och med ut med själv. Tog inte ens en enda bild under förra veckan, som tur var är andra bättre på det, så här kommer en från i fredags (där jag verkligen ser sjukt obekväm ut haha?):
 
 
Nu ska jag ringa dagens födelsedagsbarn: Fannyyyyy
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com