hej bloggen

Hej bloggen. Blir så konstigt när vi bara hörs en gång i veckan så här. Vi är ett dåligt långdistansförhållande, du och jag. Lite mer kontinuerligtet hade inte skadat ändå. Och att jag kanske började ta lite andra bilder än selfies.
 
I alla fall. Tisdagkväll och jag har äntligen blivit av med min huvudvärk jag haft sen i eftermiddags. Har egentligen haft ganska lite huvudvärk de senaste veckorna, men både idag och igår har varit värkiga. Det gör mig lite stressad när jag måste klämma cirka tre-fyra romaner i veckan, eftersom det är riktigt jobbigt att koncentrera sig med ett dunkande huvud. Jaja, nu har den släppt i alla fall. Vill så gärna läsa 40 sidor till i Mot fyren men får nog pausa för kvällen. 
 
Min helg var bra i alla fall! I lördags fick jag äntligen äta semla, hoooray! Majs café hade lördagsfika i vanlig ordning och jag fikade nämnda semla, fetaostfralla + kaffe för 50 spänn. Sen cyklade vi vidare till Boländerna och kollade secondhandbutiker. Hittade bland annat kurslitteratur som annars kostar 600 kronor för 30 kronor i bra skick, samt ett par byxor. I lördagskväll åkte jag till Stockholm och gick på födelsedagsfest och plockade upp en C.J.L Almqvist bok som de hade och droppade lite coola fakta om honom. Han var anklagad för mordförsök i Sverige och flydde till USA och hade typ tre fruar så fick fly igen. Jobbig snubbe. Är något litteraturhistorieskadad för tillfället. Och på söndagkväll åkte jag till Uppis igen och såg Apocalypse Now Redux hemma hos Petra eftersom vi ska ha sett den till torsdagens seminarium. Det var 3 väldigt långa timmar med för många avhuggna huvuden.
 
Imorgon är det onsdag och då ska jag sitta på EP och läsaläsaläsa. Kram och hoppas ni fått ätit en semla eller två idag! 
 
Och den enda bilden jag tagit i veckan är denna på en sida ur En herrgårdssägen alltså wow jag blir till och med trött på mig själv.

you get ready you get all dressed up

Tja-ba! Vad händer då? Förra veckan fick jag den största dosen D-vitamin på ett bra tag och nästa vecka blir det mars. Jorå, låter ganska bra. 
 
Jag var och besiktade bilden imorse! Bubblan blev underkänd på ett av halvljusen, så måste försöka fixa det. Annars gick det bra, eller, jag kan ju inte så mycket om bilar. Fick smsa pappa med rapport efteråt. Roligt när jag stod där och väntade och så kom en snubbe fram som fick sin bil bestiktad och ville prata bilar? Och om den gick bra osv? Jag ville hellre prata om min rosa rattmuff. Eller inte prata bilar alls pga ointresserad:)
 
Imorgon börjar nästa litteraturkurs som sträcker sig från 1850 till idag. Så de senaste dagarna har jag sträckläst Madame Bovary som vi ska diskutera på seminariet imorgon. Förutom läsning hann jag i helgen med middag och sällskapsspel i lördags, taco och promenad igår. Kan säga att jag är nöjd med helgen, men mitt semmelbegär blev icke stillat. DOCK ska jag nog till Majs Café på lördag och de har semmelfiesta. Så det blir mycket bra. 
I brist på bilder slänger jag in en bild från i torsdags, då klassen samlades hemma hos Amanda innan vi drog vidare till Stocken.
 
 
Annan bra grej är att Lana Del Rey har släppt en ny låt + musikvideo. Hon sjunger i rymden och det är coolt:

Gamla Uppsala

Hej från mig! De senaste dagarna har jag känt mig så stressad och pms-ig + att det är tentavecka. Har varit sådär. Har dock köpt gymkort sedan vi hördes sist vilket jag tror kommer göra gott för välmåendet i framöver. Var på yoga igår till exempel.
I helgen var Erik i Uppsala och i söndags åkte vi till Gamla Uppsala. Det är så vackert där och fullt av historia. Här har bland annat Selma Lagerlöf och August Strindberg suttit och druckit mjöd en gång. 
Högarna är gamla gravar, ju större hög desto mäktigare person typ.
Vi gick runt i solen, åt våfflor på restaurangen och kikade runt på museet. 
 
Ok, imorgon kl 8 skriver jag tenta och sen måste jag börja läsa inför nästa kurs och sen är det tentafest. Så godnatt och heja!
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com