hej på en fredagskväll

Hej! 
 
Fredag och här hänger jag på bloggen i det första inlägget för december. Jag ligger nedbäddad efter en jobbdag (wow lät vuxet). Mitt fredagsnöje blev att spela padeltennis, vilket var väldigt kul men vi sög. Jag och Emmy kraschade Ellen och Henkes dubbeldejt då det ena paret ställde in. Tror inte vi fick till en enda klok match, kanske krävs att man antingen har lite koll innan eller att man tränat. Snart är vi på toppen yes.
Coola. Vad händer annars då: vi läser utbildningshistoria och det är kul men svårt. Precis som under litteraturhistorian märker jag hur dålig koll jag har på historia egentligen, det var ju ett tag sedan jag läste en renodlad historiakurs. Denna kurs kanske inte ger mig mest praktiska tips angående hur jag ska jobba i mitt framtida yrke, men allmänbildande är det ändå (älskar när man verkligen inte kan motviera en kurs till praktiken och man drar till med något postivt "allmänbildad blir man ju!! Kul!!"). Jag har ju funderat på att välja historia som mitt andraämne, men tror ändå att jag är mer inne på att stanna i språksvängen. 
 
Nog om plugget! Det rullar ju alltid på oavsett om man vill eller ej så det är onödigt att lägga värdefull bloggid på. Vad ska jag skriva om då? Här är en selfie när jag är redo för vinter:
Dock är man ju aldrig det ändå. 
 
Ja, men december då. HerreG ska man börja sammanfatta året och sånt där som den bloggare man är? Jag ska skriva en boklista för det är rätt kul att kolla tillbaka på. Just nu håller jag på att läsa Björnstad av Fredrik Backman. Den hade blivit nominerad till årets bok på Goodreads så fick för mig att jag skulle läsa den. Inte fattade jag att den skulle handla om hockey? Sport? Mitt värsta. Ska försöka läsa ut den innan lånetiden går ut på bibblan men går segt. 
 
På tal om sport är jag så himla tränig och gymmig just nu. Blivit för kallt för att springa utomhus (eller säkert inte enligt vissa) så nu blir det springa på löpband och gå på jympa puls. Jag menar kom igen! Spelar ju padeltennis en fredagskväll, ni märker ju att jag är #fit. Inte lika mycket som syrran än, men på väg. 
Jaha, nu hade jag slut på bilder så är kommer en från tisdag förra veckan när vi åt taco hos Maya. Guuud så gott. Längtar tillbaka. Imorgon ska jag i alla fall jobba i Majs 8-16 (trist att det är tidigt på en lördagsmorgon men bra med breakfast included och matbiljetter som lön) och sen gå ut?? Och dansa?? Jag har blivit gammal, var längesen jag gick på Uppis-klubb. Eller så längesen var det kanske inte, beror väl på vilka mått man mäter i. Men Uppis-mått mätt så ja, det var längesen. Nu babblar jag bara en massa för att spara tid. Vill ju skriva långa inlägg när jag skriver så sällan. Men nu kan jag inte dra ut det mer, hejdå!! Snart är det juuuul, så kuuul.
 
(Läste just igenom detta, blev inte så bra. Läser alltid igenom en gång men alltid får jag massa snaps från Fanny senare när hon skickar bilder på mina slarvfel!! Så taskig, ingen julklapp till henne)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com