tänka sig en uppdatering

Hej! Det var ett tag sen (igen). Sommar är ej bästa bloggtiden, det är sen gammalt. Sommaren också, det är redan vecka 32! Typ sista veckan något händer på Gotland. Sen trappar det ner rejält, har redan gjort i och för sig. Inte lika lätt att gå ut på en söndag längre om man nu skulle vilja det. Är inne på sista jobbveckan också, har fyra pass kvar. Ska bara jobba nattpass, blir säkert bra. 
I helgen var jag på bröllop! Lilla My fick åka på roadtrip utan dess like, först till Uppsala, sen till Stockholm, sen till Sparreholm och sen till Nynäshamn igen. Och i Sparreholm gifte sig Frida och Jonas! På ett pampigt jäkla slott till och med. Jag höll på att gråta en miljon gånger för det var så fint och sen dansade vi tills jag fick slänga av klackarna pga onda fötter. 
 
Annars i lilla livet: har jobbat ganska mycket på senaste och ej riktigt haft ork att engagera mig till att göra saker. Igår träffade jag dock Nelly, Jennifer och Justin. De sistnämnda drar till Holland inom kort, sen drar JP till NY så det var så kul att vi fick till en träff! Jag och Nelly var även nere på Medeltidsmarknaden en stund, är ju ganska mysigt. 
 
Nu ska jag städa lite, läsa lite och gå ut en stund. Ha det så bra <3<3


Kommentarer
Nelly

Livet = När du uppdaterat bloggy!!

2017-08-10 @ 14:59:35
emmy

eh håller med tidigare kommentator. + SÅ FIN KLÄNNING??

2017-08-10 @ 23:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com